caglar b
Üye
-
Konu Sahibi
-
mobil veri kapalı hatası verdiğinde üst barı kaydırıp mobil veri ile wifi'yı açıp sonra ikisini birden kapatıp sonra wifi'yı tekrar açıyorum düzeliyo
önce opera üyeliğin varsa(yer imleri ve hızlı erişim geri gelmesi için) yüklü uygulamalar dan opera mobili kaldır restart yap ve yeniden yükle
mobil veri acık mı?
üstte nasıl ayar yapacağınızı yazdım artık ugrasmassin
- - - Eklendi - - -
wifi ile seyretmek istiyormuş morq o yüzden hata alıyor
üstte nasıl ayar yapacağınızı yazdım artık ugrasmassin
- - - Eklendi - - -
wifi ile seyretmek istiyormuş morq o yüzden hata alıyor
dostum şifre için uygulamayı kaldırıp tekrar yükle, wifi ile video izlemek için ayarlar/uygulama ayarları/videolar/erişim noktası: kullanacağın wifi noktasını seç
operayı hallettim ama video izleme sorunum devan ediyor dedigin ayarı yaptım ama olmadı
hiç wifi bağlantısı kurmadım sadece telsiz de kurdum bina da herkes de şifre var bedava giremedim
videoyu açmak için wifiye bağlanmıyormu yani wifi bağlantı noktasını seçtiğin halde?
- - - Eklendi - - -
bende bedava yakalasam bir tane aboneliği iptal ettireceğim zaten
videoyu açmak için wifiye bağlanmıyormu yani wifi bağlantı noktasını seçtiğin halde?
- - - Eklendi - - -
bende bedava yakalasam bir tane aboneliği iptal ettireceğim zaten
evet baglanmıyor sadece mobil veriden izleyebiliyorum ama ayarlarda baglantı noktası wifi gözüküyor
binada 10 tane wifi var hepsi de şifreli
dostum ayarları dediğim şekilde yaptıysan ve hala wifi kullanmıyorsa telefonuna bir format at yada wifi güncellemesi vardı fp2 için onu yukleyip tekrar dene çünkü sen seçimini yapıyorsun ama telefonun seçimine cevap vermiyor
- - - Eklendi - - -
millet mezara götürcek sanki megabayt ları
fp1 hackli sistemin üzerine telefondan fp2 yüklemiştim, şimdi fp2 yi ovi süitten yazılımı tekrar yükle diyince silbaştan yüklüyormu, bide fp2 de hack olayının kolay bir yöntemi varmı?
hack olayının başka yöntemi yok elimde tel olsaydı belki biraz daha basitleştirebilirdim işlemi ama telefon olmadığı için bilemiyorum.
yazılımı suit ile yeniden yukliyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?