opera mobile şifre sorunu ve dizi izlerken mobil veri yok hatası

Sponsorlu Bağlantılar

caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi
opera mobile şifre sorunu ve dizi izlerken mobil veri yok hatası
arkadaşlar yaklaşık 1aydır opera mobile ile foruma girmeye çalıştıgımda sürekli kullanıcı adı-lifre istiyor, giriş yapıyorum tekrar başa dönüyor 4-5 seferde anca giriyor.
Diger sorunum ise internet üzerinden wifi ile baglanınca video izleyemiyorum, mobil veri kapalı baglantı yok diyo videoyu yüklemiyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum şifre için uygulamayı kaldırıp tekrar yükle, wifi ile video izlemek için ayarlar/uygulama ayarları/videolar/erişim noktası: kullanacağın wifi noktasını seç

asigsasi

asigsasi

Üye
önce opera üyeliğin varsa(yer imleri ve hızlı erişim geri gelmesi için) yüklü uygulamalar dan opera mobili kaldır restart yap ve yeniden yükle

mobil veri acık mı?

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
dejavu178

dejavu178

Üye
mobil veri kapalı hatası verdiğinde üst barı kaydırıp mobil veri ile wifi'yı açıp sonra ikisini birden kapatıp sonra wifi'yı tekrar açıyorum düzeliyo :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
mobil veri kapalı hatası verdiğinde üst barı kaydırıp mobil veri ile wifi'yı açıp sonra ikisini birden kapatıp sonra wifi'yı tekrar açıyorum düzeliyo :D

üstte nasıl ayar yapacağınızı yazdım artık ugrasmassin :)

- - - Eklendi - - -

önce opera üyeliğin varsa(yer imleri ve hızlı erişim geri gelmesi için) yüklü uygulamalar dan opera mobili kaldır restart yap ve yeniden yükle

mobil veri acık mı?

wifi ile seyretmek istiyormuş morq o yüzden hata alıyor :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
dejavu178

dejavu178

Üye

- - - Eklendi - - -

evet deniyicem her seferinde yapmak bazen sinir bozucu olabiliyor, tesekkürler :D

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye

- - - Eklendi - - -

hiç wifi bağlantısı kurmadım sadece telsiz de kurdum bina da herkes de şifre var bedava giremedim :ehe

• Beğen
caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi
dostum şifre için uygulamayı kaldırıp tekrar yükle, wifi ile video izlemek için ayarlar/uygulama ayarları/videolar/erişim noktası: kullanacağın wifi noktasını seç

operayı hallettim ama video izleme sorunum devan ediyor dedigin ayarı yaptım ama olmadı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
operayı hallettim ama video izleme sorunum devan ediyor dedigin ayarı yaptım ama olmadı

videoyu açmak için wifiye bağlanmıyormu yani wifi bağlantı noktasını seçtiğin halde?

- - - Eklendi - - -

hiç wifi bağlantısı kurmadım sadece telsiz de kurdum bina da herkes de şifre var bedava giremedim :ehe

bende bedava yakalasam bir tane aboneliği iptal ettireceğim zaten :ehe

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye

videoyu açmak için wifiye bağlanmıyormu yani wifi bağlantı noktasını seçtiğin halde?

- - - Eklendi - - -

binada 10 tane wifi var hepsi de şifreli :)

• Beğen
caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

evet baglanmıyor sadece mobil veriden izleyebiliyorum ama ayarlarda baglantı noktası wifi gözüküyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
evet baglanmıyor sadece mobil veriden izleyebiliyorum ama ayarlarda baglantı noktası wifi gözüküyor

dostum ayarları dediğim şekilde yaptıysan ve hala wifi kullanmıyorsa telefonuna bir format at yada wifi güncellemesi vardı fp2 için onu yukleyip tekrar dene çünkü sen seçimini yapıyorsun ama telefonun seçimine cevap vermiyor

- - - Eklendi - - -

binada 10 tane wifi var hepsi de şifreli :)

millet mezara götürcek sanki megabayt ları :ehe

Ekli dosyalar

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
birgün yakalayacağım şifresiz olduğu zaman :D

Anil-D

Anil-D

Üye
çok şükür o velet yazıyı görmùyorum

caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi

dostum ayarları dediğim şekilde yaptıysan ve hala wifi kullanmıyorsa telefonuna bir format at yada wifi güncellemesi vardı fp2 için onu yukleyip tekrar dene çünkü sen seçimini yapıyorsun ama telefonun seçimine cevap vermiyor

- - - Eklendi - - -

millet mezara götürcek sanki megabayt ları :ehe

fp1 hackli sistemin üzerine telefondan fp2 yüklemiştim, şimdi fp2 yi ovi süitten yazılımı tekrar yükle diyince silbaştan yüklüyormu, bide fp2 de hack olayının kolay bir yöntemi varmı?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
fp1 hackli sistemin üzerine telefondan fp2 yüklemiştim, şimdi fp2 yi ovi süitten yazılımı tekrar yükle diyince silbaştan yüklüyormu, bide fp2 de hack olayının kolay bir yöntemi varmı?

hack olayının başka yöntemi yok elimde tel olsaydı belki biraz daha basitleştirebilirdim işlemi ama telefon olmadığı için bilemiyorum.

yazılımı suit ile yeniden yukliyebilirsin

caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi

hack olayının başka yöntemi yok elimde tel olsaydı belki biraz daha basitleştirebilirdim işlemi ama telefon olmadığı için bilemiyorum.

yazılımı suit ile yeniden yukliyebilirsin

yapacak bişey yok o zaman mecbur hacksiz kullanacagım

Üst Alt