Opera Mobile Labs 12.1.1 yeni "TÜRKÇE"sürümü

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
[ENGİN];5783549' Alıntı:

oysa ben ilk güncelledigimde o kadar kurcaladım sagını solunu belki bir tarafa saklamışlardır Q klavye'yi diye ama yoktu :agla:
yapacak bir şey yok abi. opera açık kaynak çalışsaydı belki fennec'deki gibi el atan olurdu da kapalı olunca opera'cılar dışındakilerin yapacağı pek bir şey yok. ama şu haliyle bile güzel bir tarayıcı opera bence. hızlı ve fonksyonel en azından.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
operanin yeni webkit tabanli tarayicisi umarim tam anlamiyla tarayici sorunumuzu cozer. daha meego ya gelecegine dair bir duyuru felan okuyamadim ama umarim gelir.

pRime.

pRime.

Üye
operanin yeni webkit tabanli tarayicisi umarim tam anlamiyla tarayici sorunumuzu cozer. daha meego ya gelecegine dair bir duyuru felan okuyamadim ama umarim gelir.
gelmeyeceğne eminim. çok fazla umutlanmayın. şu anda tarayıcı anlamında en güzel haberler fennec'ten geliyor.

fLuke!

fLuke!

Üye
Sailfish'in tarayıcısı hakkında bilgi var mı acaba?:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
    Konu Sahibi

yapacak bir şey yok abi. opera açık kaynak çalışsaydı belki fennec'deki gibi el atan olurdu da kapalı olunca opera'cılar dışındakilerin yapacağı pek bir şey yok. ama şu haliyle bile güzel bir tarayıcı opera bence. hızlı ve fonksyonel en azından.
işlevselligine ve kullanım kolaylıgına sözüm yok ama klavye beni üzüyor :(

fLuke!

fLuke!

Üye
Operada def klavyeyi kullanma diye bişey vardı sanırım. :hmmm

- - - Eklendi - - -

ahanda buldum, yalnız bayağı bugluymuş.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bu klavye bi önceki sürümlerin birinde vardı, dediğin gibi çok aşırı buglu olduğu için hemen yeni sürüm çıkardılar ve ilk klavye denemesi başarısız oldu, onlarda umudu kaybetmiş ki daha da denemediler, anlamıyorum ya çok mu zor bu kadar bu klavye işi ..

engin252525

Üye
link nerde

pRime.

pRime.

Üye
bu klavye bi önceki sürümlerin birinde vardı, dediğin gibi çok aşırı buglu olduğu için hemen yeni sürüm çıkardılar ve ilk klavye denemesi başarısız oldu, onlarda umudu kaybetmiş ki daha da denemediler, anlamıyorum ya çok mu zor bu kadar bu klavye işi ..
Üzerinden baya zaman geçmiş ama yine de anlatayım. Zor değil ama n9'a destek çekildiği için basitçe onlar da opera'yı güncellemeyi bıraktılar.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
aslında şu opera ice'ı MeeGo ya port etseydi opera tek kullanılan tarayıcı olurdu.

Üst Alt