PUBG Mobile 2 Çıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
    Konu Sahibi
PUBG Mobile 2 Çıkıyor


Dünyanın en popüler oyunu unvanını mobil tarafta bir süredir kaybetmiş durumda olan PUBG Mobile, Tencent sebebiyle sessiz günler geçiriyor. Tencent’e yapılan baskılar ve kısıtlamalardan oldukça etkilenen oyun, PUBG Mobile 2 ile güçlenmek istiyor.

Twitter’da PlayerIGN adlı kullanıcının paylaştığı Weibo gönderisine göre, PUBG Mobile 2’nin önümüzdeki hafta lansmanının yapılabileceğini öne sürüyor.

PlayerIGN Twitter hesabı, yeni PUBG Mobile sürümünün önümüzdeki hafta piyasaya sürülebileceğini paylaştı. Yer alan bilgilerin kısa süre içerisinde Weibo’dan kaldırıldığı da ortaya çıktı.

Oyun tahminlere göre 2051 yılındaki PUBG evreninde geçecek ve fütüristik bir estetiğe sahip olacak. Oyunda yeni bir harita da yer alacak.

Söylentilere göre bazı PUBG Mobile iyileştirmeleri de ortaya çıktı. Battle Royale oyunlarının mekaniklerine yeni bir boyut katacak dronlar ve konuşlandırılabilir sığınaklar yer alacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
Son düzenleme:


Hhk78

Hhk78

Kapalı Hesap
en iyisi counter strike dir!!!!!!!!! :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Eren Değerli
Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
    Konu Sahibi
Pubg Mobile New State ön kayıt başladı. Ön kayıt yaptıranlar ücretsiz kalıcı bir araç kaplamasının sahibi olabilecek.

 

muhammed0124

Üye
Pubg mobile new state bence hakettiği değeri göremedi. Gelişmeye açık bir oyun olsa da pubg mobile gibi yerleşmiş bir oyun karşısına çıkmak oldukça yürekli bir hareketti. Yeterli etkiyi yaptı mı tartışılır. Fakat ikisinin de ortak sorunu ma kısmı olsa gerek. Hiçbir oyun mu oyunun kendi parasıyla royal pass açtırtmaz arkadaş. Böyle bir oyun çıkarsa milyonlarca kişinin odağında olurdu.
 

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
çıktı mı :hmmm
 

Benzer Konular



Üst Alt