opera mobile hakkında yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
opera mobile hakkında yardım.
arkadaşlar bende nokia 603 var ne yaptıysam ne ettiysem şu operanın 15-20 saniyede 5-6 saniye donma sorununu çözemedim. Eski sürümünü yükleyip yenisini tekrar yüklemeyi mı dersiniz. Forumdaki opera mobile performans arttırıcı mı dersiniz. Mobile cleaner le hafızayı taratınca operanın cachesini boşaltmamı mı dersiniz. Herşeyi yaptım fakat suna bir çözüm a bulamadım. Siz bu Konu hakkında birşey biliyormusunuz acaba. Format ile ilgili olmadığı da bir gerçek. Varsa bi çözüm yolu bilen lütfen söylesin.

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
opera mini niye kullanmıyorsun :hmmm
mobile kullanmak birşey kazandırmıyor aksine devamlı kasıyor

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
opera mini niye kullanmıyorsun :hmmm
mobile kullanmak birşey kazandırmıyor aksine devamlı kasıyor

onu flash desteği olmadığı için kullanmıyorum. Flashtan kastım hotfile gibi sitelerden sayının geriye doğru ilerlemesi mesela. Bunları miniye koysalar dı hiç beklemeden onu kullanırdım zaten

cyber

cyber

Üye
evet opera mobile da java script çok işe yarıyo

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
yani demek istediğim mini kullanın lazım olduğunda mobile kullanırsınız ikiside bulunsun

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
arkadaşlar bende nokia 603 var ne yaptıysam ne ettiysem şu operanın 15-20 saniyede 5-6 saniye donma sorununu çözemedim. Eski sürümünü yükleyip yenisini tekrar yüklemeyi mı dersiniz. Forumdaki opera mobile performans arttırıcı mı dersiniz. Mobile cleaner le hafızayı taratınca operanın cachesini boşaltmamı mı dersiniz. Herşeyi yaptım fakat suna bir çözüm a bulamadım. Siz bu Konu hakkında birşey biliyormusunuz acaba. Format ile ilgili olmadığı da bir gerçek. Varsa bi çözüm yolu bilen lütfen söylesin.

bu sorun opera mobildede minidede var. Çok sinir bozucu bisey. Hem donuyo hemde bazen ileri sayfaya geçmek yerine sayfayı yeniliyor. Düzeltemediler gitti şu hataları. Yakında mail atacağım.:)

- - - Eklendi - - -

onu flash desteği olmadığı için kullanmıyorum. Flashtan kastım hotfile gibi sitelerden sayının geriye doğru ilerlemesi mesela. Bunları miniye koysalar dı hiç beklemeden onu kullanırdım zaten

hem flash hemde java desteği yok :kotu:

aliosman166

aliosman166

Üye
normal sitelerde gezinmek için opera mini yi kullan, sadece bir şey görürsün hoşuna gider indirmek istersin linki kopyala opera mobile a yapıştır ben öyle yapıyorum ikisi de yüklü birini indirmek için diğerini gezmek için kullanıyorum :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

bu sorun opera mobildede minidede var. Çok sinir bozucu bisey. Hem donuyo hemde bazen ileri sayfaya geçmek yerine sayfayı yeniliyor. Düzeltemediler gitti şu hataları. Yakında mail atacağım.:)

- - - Eklendi - - -

hem flash hemde java desteği yok :kotu:

opera mini de kasma sorunları yok hatta maxicepe pc görünümlü hiç kasmıyor. Javascript olsaydı tadından yenmezdi mininin.

Lenneth

Üye
Eski surumlerini deneyin derim

seyfipasa

seyfipasa

Üye
opera mobile nin 12 sürümünden sonra böyle oldu önceden iiydi bnde bi zamandan sonra düzeldi nasılsa

seyfipasa

seyfipasa

Üye
c7 war bnde 12.00.2255 sürümü war sadece girerken geç açılıyo belle kullanıyorsan onun tarayıcısındada war flash ve java onu kullan olmadı :/

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
c7 war bnde 12.00.2255 sürümü war sadece girerken geç açılıyo belle kullanıyorsan onun tarayıcısındada war flash ve java onu kullan olmadı :/

opera başka ya insan onu kullanası geliyor ama işte kasma olmasa. Bide tarayıcıda en fazla 6 sekme açılıyor. Ben maxicepte takılırken operada bazen 50 tane sekme açıyorum.

55lim

Üye
Opera mini ile jawascript yapılıyo kod ile işinize yararsa konu var bununla ilgili

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Opera mini ile jawascript yapılıyo kod ile işinize yararsa konu var bununla ilgili

telefona flash atmak falan gerekmiyorsa. Pc yok çünkü. Gerçekten çok makbul geçer :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

teşekkürler dostum bu arada ben whatsappi sildim oyunlarda çok kasıyor. Sms in varsa mesajlaşırız

www.maxicep.com/symbian-3-diger-cesitli-uygulamalar/edwin-leippi-lestartstop-v1-02-0-symbian-3-signed-652552.html#post4991619

kardeş whatsappi tekrar kurmak istersen bu uygulama ile whatsappı kapatabilirsin:)

- - - Eklendi - - -

çok sağol dostum:)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
www.maxicep.com/symbian-3-diger-cesitli-uygulamalar/edwin-leippi-lestartstop-v1-02-0-symbian-3-signed-652552.html#post4991619

kardeş whatsappi tekrar kurmak istersen bu uygulama ile whatsappı kapatabilirsin:)
teşekkürler ama kurmayacağım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt