Opera Mobile Bütün Siteleri Desktop versıyon AAçıyo yrd edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'h716043'

'h716043'

Üye
aynen

Hasan

Üye
    Konu Sahibi
ben de istiorum pm at ben de sana opera mini.sis handler atcam

'h716043'

'h716043'

Üye
banami dedin opera mini sis olanı ben sana oupeng sis olanı vereyim derim ama veremem sen ilk önce bu foruma beni bi sor istersen

xinanux

Üye
:hmmm

place3461

place3461

Üye
arkadaşım sorunun çözümü eğer maxicep sitesinin son kisminda bilgisayar görünümünde gir demişsen artık her girişinde desktop girer bunun çözümü siteyi desktop görünümünde açtığında son kısımda sağ tarafa gelip mobile light kısmını seçmektır. Eğer ki sadece bu sitede değil tüm siteleri faceyi bile desktop açıyorsa bu opera ayarlarıyla ilgilidir ve operadan ayarlara girip gelişmiş ardından user agente girip desktop seçeneğini mobile yapacaksın bu kadar:)

----------Eklendi @ 09:36:41 ---------- Yazıldı @ 09:34:52 ----------

bu arada desktop görünümünde sağ taraf dedim ama sol tarafta da olabilir haberin olsun bakarsın artık:)

Hasan

Üye
    Konu Sahibi
'h716043' ben senin opera miniyi kullanmıyom benimki daha farklı

place3461

place3461

Üye
en iyisi hem opera miniyi hemde opera mobileyi indirmek ben her ikisinide kurdum..bazen bilgisiyar görünümünde girmem gerektiğinde mobileyi kullanıyorum..miniyi ise çoğunlukla:) operayı indirmek isteyenden buyursun şu siteye m.opera.com:)

'h716043'

'h716043'

Üye
bende 17 tane opera var hatta kendi yaptıgım clon opera bile var yani bende istemediğin kadar var peki sen opera ile 1.9 gb lik dosyayı tek seferde indirebiliyormusun

place3461

place3461

Üye
gerek duymuyorum ki 1.9 gblik dosyaya emin ol gerek duysaydım onun için de uğraşırdım:D insan yeter ki istesin

Hasan

Üye
    Konu Sahibi
bende 17 tane opera var hatta kendi yaptıgım clon opera bile var yani bende istemediğin kadar var peki sen opera ile 1.9 gb lik dosyayı tek seferde indirebiliyormusun

off o ne ya benimki 100mb ı bile zor indiriyor

Mert045

Mert045

Üye
ılyas abi şunu özelden at ya lütfen ben film indirecem 80 ee kalıyor.

Hasan

Üye
    Konu Sahibi
'h716043' bana pm at film indirmek zor oluyo lütfeeenn

'h716043'

'h716043'

Üye
opera ile yapamayanlar pm atmaz iseniz mutlu olurum onun yerine proxy kullanın proxy 3 operatördede açık

Hasan

Üye
    Konu Sahibi
proxy çok yavaş ve zor oluyo bana opera mıni handler lazım

'h716043'

'h716043'

Üye
nasıl yavaş dk 6mb iniyor

----------Eklendi @ 14:20:32 ---------- Yazıldı @ 14:19:52 ----------

bak proxy opera mobil ile kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt