opera minide javascript etkinleştirme

Sponsorlu Bağlantılar

HereİsJohnny

Üye
    Konu Sahibi
opera minide javascript etkinleştirme
çoğu kişi opera minideyken hotfile tarzı geri sayımlı sitelerde, aynı şekilde geri sayımlı reklam sitelerini aşmak için çözüm bulamadı. ama opera minide javascripti etkinleştirip bunlardan kurtulma yolunu aştık ! :D

öncelikle operada her hangi bi siteye girelim örneğin facebook.
seçenekler>yer imleri. en üstte facebook öğesini ekle var. onu tıklıyoruz

başlık: Javascript

adres: javascript:alert(c=0) yazıyoruz kaydediyoruz ve geri dönüyoruz.

sıra geldi hotfile gibi geri sayımlı siteye girmeye...
herhangi bir geri sayımlı site bulun, tıklayın... geri sayım saniyesi orda görünecek fakat azalmıyacaktır. bunu azaltmak hatta sıfıra indirip karşımıza indirme linkini getirmek için seçenekler>yer imleri yolunu izleyip javascript öğesine tıklayalım bağlandıktan sonra bi uyarı gelecek okeyleyin. sonra karşınızda indirme linki hazır olacaktır.. :)

bi teşekkür fazla gelmez hani arkadaşlar :)

Aslamam

Üye
Kardeş konu açmayı denedim açamadım burdan yardım edebilirmisin

HereİsJohnny

Üye
    Konu Sahibi
tabiki de hangi konuda ?

Aslamam

Üye
2690 tel tarayıcı sayende tamam teşekkür ederim . Uygulamaları indirdiğimde ,dosya gösterilecek bir şey yok diyo, bazılarınıda indirmiyo.

HereİsJohnny

Üye
    Konu Sahibi
gösterilecek bir şey yok yazısını ben de anlayamadım hiç karşılaşmadım. bazılarını indirmemesinin sebebi sertifika simde yada telefonda yok yazısı mı geliyor ?

Aslamam

Üye
Evet .

HereİsJohnny

Üye
    Konu Sahibi
simde yada telefonda yok hatası alıyosan kullanıcı ve yetki sertifikalarından birisi eksik aynı hatayı ben de alıyorum ama düzeltemedim. s40 forumunda ayrıntılı anlatım var oxycube ile kullanıcı ve yetki sertifikası ekleme anlatılıyor. o işlemi yaparsan belki düzelir kesin bir şey söyleyemem

Aslamam

Üye
Bir çok konuyu okudum hepsinde bilgisayarlı bi işlem gerekiyo. Yine de saol . Benim bi sorum olacak babamda nokıa c2 01 var , babam %87 görme özürlü telefona yükleyebileceğimiz sesli komut programı varmı

HereİsJohnny

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum allah sabır versin c2-01 için olacağını düşünmüyorum yine de araştır. bu tür uygulamalar genellikle akıllı telefonlarda oluyor ben de araştıracağım bilgisayara geçince :)

ali_gfb_1907

:tşk:

Aslamam

Üye
Peki teşekkürler .

HereİsJohnny

Üye
    Konu Sahibi
açtığım konunun önemine bak bi de muhabbete bak

Takipçi Satın Al

Üst Alt