Opera Mini yeni sürüm (6.1) ve gelen değişiklikler.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mini yeni sürüm (6.1) ve gelen değişiklikler.
Arkadaşlar opera mini ve opera mobile yeni sürüm geldi. Yeni sürüm derken alt sürüm olarak ama gelen değişiklik gerçekten çok hoşuma gitti. Yazı seçerken çok zorlanıyordum onu halletmişler (android stili yazı seçme) ve tabii ki biraz performans artışı :)

Yeni sürümü m.opera.com adresinden indirebilirsiniz. :) cihazınız otomatik olarak tespit edilecektir :)

outofdark

outofdark

Üye
:tşk: benim de hoşuma gitti hemen deneyeceğim

____
Gerçekten de güzelmiş

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler. Opera Mobile De Farklar Var Onda Aynı Özellikler Eklenmiş + Siteleri Desktop Olarak Gösterme Özelliği Eklenmiş Süper Olmuş :good:

erdi_s

erdi_s

Üye
ben begenmedm. Forum sayfasinda en son sayfaya tiklamak istiyorum, mesela 20.sayfa, tıklayınca önceki numaraları da seciyo ve uyarı geliyo diyo ki:
121314151617181920 aransın mı?
Telefonun kendi tarayıcısında tıkır tıkır çalışan işlem opera da olmuyo. Belki sadece bende oluyodur öyle ama soğuttu beni birden bu durum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben begenmedm. Forum sayfasinda en son sayfaya tiklamak istiyorum, mesela 20.sayfa, tıklayınca önceki numaraları da seciyo ve uyarı geliyo diyo ki:
Telefonun kendi tarayıcısında tıkır tıkır çalışan işlem opera da olmuyo. Belki sadece bende oluyodur öyle ama soğuttu beni birden bu durum

o bende de oluyor. Ama düzgün kullan. Mesela biraz daha kaydır sadece 20.yi seçiyo. ok?

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
o bende de oluyor. Ama düzgün kullan. Mesela biraz daha kaydır sadece 20.yi seçiyo. ok?

aynen sayının üstüne tıklamıycan, biraz kenarından butona tıklıycan. ben alıştım artık mesela.
ama yok yapamam dersen, bu kez de butonun üstünde basılı tut etrafında noktalar dönmeye başlar başlamaz bırak (sağ tık menüsü gelmeden)

erdi_s

erdi_s

Üye
teşekkür ederim dostlar ;)

'Patron

'Patron

Üye
Çok oldu çıkalı.Ama özellik guzel gerçekten.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Bende olmuyor gayet güzel mobile nin bide ram sorununu çözseler iyi olacak

alpme

alpme

Üye
Teşekkürler. Opera Mobile De Farklar Var Onda Aynı Özellikler Eklenmiş + Siteleri Desktop Olarak Gösterme Özelliği Eklenmiş Süper Olmuş :good:

siteleri desktop olarak gosterme ozelligi tam olarak nedir?
mobil degilde direk siteyi gostermekten mi bahsediyorsunuz?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
siteleri desktop olarak gosterme ozelligi tam olarak nedir?
mobil degilde direk siteyi gostermekten mi bahsediyorsunuz?

:evet: Opera Mobilede Var Sadece Opera Minide De Olsaydı İyi Olurdu :)

alpme

alpme

Üye
[/COLOR]

opera minide sayfaları direk pc'deki gibi açabiliyorum mobile için de aynısı geçerli bu arada metin seçme çok daha kullanışlı olmuş son bir soru m.youtube.com kullanirken mobile de real player üzerinden direk açiyor fakat mini de direk izleyemedim gitti ya kendi tarayıcısından ya da mobile üzerinden real player geçiyor neden böyle olabilir?

'Patron

'Patron

Üye

Gerek yokki hac. m.facebook için ta touch faceboka falanmı geçiyorsun yoksa amann.,
duzelt onu başına yap bitti.

ozgunb

ozgunb

Üye
Opera mini 6.1 çıkalı yaklaşık 1-1,5 ay oldu. Konusunu yeni açmışsınız.:d:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bu symbian3 te bi sorun olurmu

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Gerek yokki hac. m.facebook için ta touch faceboka falanmı geçiyorsun yoksa amann.,
duzelt onu başına yap bitti.

Sadece face için değil diğer sitelerde lazım oluyor

'Patron

'Patron

Üye
Hacı diğer sitelerde de başına www eklemek çok mu zor yapma yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt