Opera mini ve Opera mobile arasındaki farklar.

Sponsorlu Bağlantılar

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
Opera mini ve Opera mobile arasındaki farklar.
Evet beyler başlıktaki gibi farklar nelerdir ?

- - - Eklendi - - -

hangisini tavsiye edersiniz

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Opera mini ile internette pc görünümlü gezebilirsin hafıza hatası vermez fakat sayfayı diğer tarayıcılara göre geç açar. Opera mobile hızlı indiriyor başka da bildiğim bir özelliği yok

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Biri evin abisidir diğeri kardeşi,biri yeni doğmuşken diğeri sünnet oluyordu :D
Sonuç olarakta et tırnaktan ayrılmaz :D

MaxipmaN

Üye
:ehe

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız beyler abi kardeş Tamamda ne özellik farkı var ?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Opera mini de javascript yok mesela şu smileyi :zuhaha: opera mini de hareketli göremezsin opera mobil de görürsün opera mini başka bir sunucu kullanır böylece hem yasaklı sitelere girersin hemde veri tasarrufun olur yani normalde kullandığın internet 6 gb ise 1 gb oluyor bu bendeki yani ama opera mobilde sıkıştırma falan yok

- - - Eklendi - - -

Opera mini de javascript yok mesela şu smileyi :zuhaha: opera mini de hareketli göremezsin opera mobil de görürsün opera mini başka bir sunucu kullanır böylece hem yasaklı sitelere girersin hemde veri tasarrufun olur yani normalde kullandığın internet 6 gb ise 1 gb oluyor bu bendeki yani ama opera mobilde sıkıştırma falan yok

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
opera ninide yasaklı sitelere giriyor javascript yöntemi var opera minide geri sayımlı sitelerden geçebiliyorsun opera mini indirmede opera mobile göre biraz daha yavaş ama opera minide surfte opera mobileden biraz daha hızlı aklıma gelenler şimdilik bunlar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Opera mobilde geçebiliyorsun geri sayımlılardan mini de değil çağrı :nono:

Anil-D

Anil-D

Üye
minide sohbet ve maxi cep yapıyorsun opera mobilede ise her şey yaparsın yasaklı sitelerede gırer

- - - Eklendi - - -

minide sohbet ve maxi cep yapıyorsun opera mobilede ise her şey yaparsın yasaklı sitelerede gırer

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Opera mobilde geçebiliyorsun geri sayımlılardan mini de değil çağrı :nono:

opera minidede geçiyorsun kayahan yanlışın var

javascript:Showskip yaz arama motoruna boş bir sayfa gelicek karşına onu yerimlerine kaydet git geri sayımlı siteye o kaydettiğn yerimine tıklaya tıklaya geri sayımlı siteleri aşıyorsun

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ama normalde geçemiyorsun çağrı :hmmm

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
kayahan yazdığm yazıyı tam okudunmu ben ne yazdım oraya geçme yöntemi var dedim direk geçiyor demedim zaten

burakkk97

Üye
Sizin Hakan abiden haberiniz yok sanırım opera miniyle yapılmayan şey kalmadı :)

asigsasi

asigsasi

Üye
birde mini de 8-10 dakika işlem yapmadığın zaman sunucu bağlantısı kopuyor çıkış yapıp tekrar giriş yapmak gerekiyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt