DaNq3rB0y Üye nub06' Alıntı: Yeni sekme açtığında direk açılan sekmeye gidiyor.Bide mesaj yazma kısmında tikin yanındaki 3 çizgide kopyala yapıştır yeri yok.Yoksa 10.1 gayet hızlı. Genişletmek için tıkla ... zamanla alışıyorsun ve vazgeçemiyorsun ----------Eklendi @ 00:36:36 ---------- Yazıldı @ 00:35:20 ---------- nasıl yani parmağını basılı tuttuğunda kopyala yapıştır açılıyorki ?
nub06' Alıntı: Yeni sekme açtığında direk açılan sekmeye gidiyor.Bide mesaj yazma kısmında tikin yanındaki 3 çizgide kopyala yapıştır yeri yok.Yoksa 10.1 gayet hızlı. Genişletmek için tıkla ... zamanla alışıyorsun ve vazgeçemiyorsun ----------Eklendi @ 00:36:36 ---------- Yazıldı @ 00:35:20 ---------- nasıl yani parmağını basılı tuttuğunda kopyala yapıştır açılıyorki ?
rapidline Üye Hocam valla mobile en başta görüntü kalitesi yüksek ama ben mini kullanıyorum handler olarak el mahkum
Hocam valla mobile en başta görüntü kalitesi yüksek ama ben mini kullanıyorum handler olarak el mahkum
Legendary_484 Üye ultra-cengo24' Alıntı: 10. 1 i nerden bulacaz Genişletmek için tıkla ... yok artık ya hiç mi bilgisayar kullanmayı bilmiyorsunuz google'a opera yazamıyor musun?
ultra-cengo24' Alıntı: 10. 1 i nerden bulacaz Genişletmek için tıkla ... yok artık ya hiç mi bilgisayar kullanmayı bilmiyorsunuz google'a opera yazamıyor musun?
asigsasi Üye ikisinide yükle zor işler için opera mobil 10.1 kullan kolay işler için opera mini 6.5 i kullan ben öyle yapıyorum
ikisinide yükle zor işler için opera mobil 10.1 kullan kolay işler için opera mini 6.5 i kullan ben öyle yapıyorum