OPERA MiNi BEDAVA FACEBOOK AÇILMIYOR ACİL YARDIIIM..!

Sponsorlu Bağlantılar

muratgkts

Üye
arkadaşlar benimde 2330c telefonum var hafızası çok küçük bir telefon hafıza kartıda yok bari facebooka girsin diyorum tarayıcısı operamini girmiyor giriyor ama hata veriyor bu tarayıcıyı nasıl silebilirim yada başka bir şekilde girebilirmiyim

mahoce

Üye
Arkadaslar telefonumu yeni aldm ve kendi tarayıcısı Operamini olarak yuklu cıktı... Operamini'den bedava facebooka girmek istiyorum fakat açmayı denediğimde "0.facebook.com adresini sizin browserınız desteklemiyor" hatası ile karşılaşıyorum ve her denedigimde 20kr gidiyor... Bu yuzden bu kendiliginden yuklu olan browseri kaldırmak veya bedava facebooku destekleyen bir browser yuklemek istiyorum.. Lutfen yardım edin... (TELEFONUM 2730 CLASSiC - S40 işlemcili)

:megafon: LUTFEN ACİL YARDIM EDİN...

Kardeş 5130 expressmusic telefonum var benmde aynı sorunum vardı bende şu yöntemi buldm belki işine yarayabilir.

Müzik playere Giriyoruz
Seçeneklere giriyoruz
İndirilenlere Tıklıyoruz
Adrese Git diyoruz
Orda rttp olan bölümü siliyoruz
yazıyoruz
Ve Giriyoruz İnşallah girersin kardeş.

ADSIZzKRAL

ADSIZzKRAL

Üye
Internet ayarların wap olacak wep ayarları ile acmaz

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
6600 da opera mini 6 beta yüklü ama bende 0.facebooka giremedim bir çözüm bulabilirmisiniz

.BlueTR

.BlueTR

Üye
kendi tarayıcısından girmelisin.

Partyzani

Üye
:pro::pro::pro:

silkroa

Üye
Müzik çalardan adres gir kısmına yazdığınızda girmeme ihtimali yok deneyin o kontr giitme işide operatörler cıvıtdı iice arada bendende gidio,dediğim gibi müzik çalardan adres gir veya adrese git deyip yapın veya çubuklar \\ böylydi tam hatrlamıyorum :) kolay gelsn :D

MrTech

MrTech

Üye
menü>web>adrese git seçeneği var.oradan httpyi silip 0.facebook.com yaz öyle dene.
yada müzikçalar>seçenekler>indirilenler>adrese git bunuda dene.
yada bazı telefonlarda medya oynatıcı var (örn 6288).medya>medya oynatıcı>adrese git.bu 3'ünü dene hangisi olursa.

Lienlaen

Üye
opera mini nin ıp nosu norveçten girildiği için girmez 0.facebook.com'a

fatih safa

fatih safa

Üye
bak kardeş önce ayarlar>yapılandırma>kişisel yapılandırma ayarlarına gir ordan erişım noktası oluştur sonra tercih edilen erişim noktasına gir ve erisım noktası sec bundan sonra her yere girebılırsın

mklbyrk

Üye
müzik çaların indirilenler bölümünden 0.facebook.com kullanın ordan oluyor

Üst Alt