OPERA MiNi BEDAVA FACEBOOK AÇILMIYOR ACİL YARDIIIM..!

Sponsorlu Bağlantılar

serdar94

serdar94

Üye
    Konu Sahibi
OPERA MiNi BEDAVA FACEBOOK AÇILMIYOR ACİL YARDIIIM..!
Arkadaslar telefonumu yeni aldm ve kendi tarayıcısı Operamini olarak yuklu cıktı... Operamini'den bedava facebooka girmek istiyorum fakat açmayı denediğimde "0.facebook.com adresini sizin browserınız desteklemiyor" hatası ile karşılaşıyorum ve her denedigimde 20kr gidiyor... Bu yuzden bu kendiliginden yuklu olan browseri kaldırmak veya bedava facebooku destekleyen bir browser yuklemek istiyorum.. Lutfen yardım edin... (TELEFONUM 2730 CLASSiC - S40 işlemcili)

:megafon: LUTFEN ACİL YARDIM EDİN...

nurettin_

Üye
wap ayarları yapılmamış olabilir...İntenet üzerinden girerse kontör gider..

seniorburock

seniorburock

Üye
bende 2730 kullanıcısıyım operamini 0.facebook.com u açmıyormuş aslında çok güzel bi web browser ama tek kötü yanı o bende farklı bir web browser arıyorum :(:( Nokia 2730 classic için operaminiden farklı web browseri olan varsa yazsın lütfen..!

utku1967

utku1967

Üye
ewt yha bnmkide öle telefonum 2730 girmio yha deli oldum

emreylcn58

Üye
benimdekide yaa

beluga48

beluga48

Üye
walla ben e63 kullanıyorum.operadan da girsem telefonun kendi tarayıcısından da girsem 0.facebooka girmiyo.gsm operatörünüz 0.facebooku desteklemiyor diyo.

bercet97

Üye
hattında kontör var mı bende yokken öyle diyodu kontör yükleyince demedi

balper

Üye
bendede aynısı 2700c

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Telin bir kendi browserinden birde opera mini değilde opera 8.65 sürümleri ile giriliyor.

melih4423

melih4423

Üye
beyler ben bunun çözümü buldun isteyen mesaj atabilir 05346870311

yusuf868

yusuf868

Üye
ben bu konuda araştırma içindeyim 2-3 güne kadar sizin sorununuza çözüm bulacağım..paylaşım yaparım

omerynd

omerynd

Üye
arkadaşlar ben 5800 kullanıyorum avea da vodafone da mini ile girebiliyordum. En güncel sürümünü yüklemenizı tavsiye ederim. Ayrıca nokia s40 teller için ovi browser diye bir tarayıcı çıkardı. Onu da yükleyebilirsınız. O da olmadı opera mobile de deneyin :)

cafer250

cafer250

Üye
hacı opera girmiyo zaten :D ama müzik çalar-seçenekler-indirilenler-adrese git' e yazın ordan giriyor(h)(h)

asigsasi

asigsasi

Üye
Opera mini üzerinden m.facebook.com dan girebilirsin ücretlidir bedava girmek istiyorsan telefonun kendi web menüsünden 0.facebook.com yazarak girebilirsin

bgmm_

Üye
kendi web menüsünden açılmıyor işte sorun orada direk opera mini çıkıyor.. lütfen bilir kişi yardım etsin...

DanqeRTeXaS

DanqeRTeXaS

Üye
Operadan GiremeyenLer,

Müzik Çalar -> İndirilenler -> Adrese Git

Telefonun Kendi Tarayıcından Giriyor. Giremeyenlere Tavsiye ;)

bgmm_

Üye
bunu birkaç yerde daha okudum ama sorun şu ki müzik çalarda seçeneklerde indirilenler diye bir şık yok :(

kingb04

Üye
ben 2700 kullanıyorum arkadaşın dediği gibi yap açılır müzik çalara gir indirilenler adrese git orda rstp// yi sil http//0.facebook.com yaz girer tamamdır

bgmm_

Üye
sanırım benim tel desteklemio 2330c. çünkü indirilenler diye bir seçenek çıkmıyor benimkinde:S

cavus287

Üye
ya dediğiniz gibi yaptım müzük çalardan ama yine açılmıyo :S

Takipçi Satın Al

Üst Alt