opera mini 7 yine çalışmıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
opera mini 7 yine çalışmıyo
opera mini hiç giremiyorum yine oldu mini'ye bilgisi olan varmı mini'si çalışan varmı yardım

dostum çalışıyor sorun sende olabilir programı kaldır yeniden kur

_RYUK_

Üye
dostum öğlenleyin bende girmedi 2 telefonum var ikisinden de girmedi ama 1 - 2 saat sonra düzeldi

Konu Sahibi
ya bir sürü yer ımi var nasıl olacak

dostum sen programa giremiyorum yazmışsın yani giremediğine göre zaten yer imlerin yalan olmuş

Konu Sahibi
evet ama çözüm yokmu hiç

alt yada üst sürümünü üzerine kurup bak bakalım açılacakmi

R.A.M

Üye
Bendede geçen internete bağlanmyordu sildim 6.5 sürümünü yükledim üstüne 7yi güncelledim düzeldi

slm,bu aksam 19.00-20.00 arasi bende internete giremedim mini ile ama sonra düzeldi program aciliyordu ama internete baglanmiyordu.

Konu Sahibi
valla kaldırdım yeniden kurdum gitti tüm yer imleri

Konu Sahibi
opera link de güncelleme yok opera link için kayıt olduk diyelim sonradan bir link ekledik mi yer imıne onu almıyo baştan yeni kayıt olacaksın hepsini dahil edecek yanlışm varsa düzeltebilirsınz

MaxipmaN

Üye
program açılıp bağlanmama sorunu mobile de olan abuk zubuk bi durum

opera link de güncelleme yok opera link için kayıt olduk diyelim sonradan bir link ekledik mi yer imıne onu almıyo baştan yeni kayıt olacaksın hepsini dahil edecek yanlışm varsa düzeltebilirsınz

opera linki acık bırak o sürekli guncellemesi lazim..

Konu Sahibi
hayır dostum güncelleme yapmıyo mini den açık şekilde yeni yer ımi ekledim opere mobil den de aktif ettim ama mini den eklenen opera mobil de göstermiyo güncelleme olayı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...