Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Opera Mini 4.2 İNDİRİN..! [Web Tarayıcı..]
Sponsorlu Bağlantılar
nigzesss
Üye
arkadaşlar ben samsung b 7320 kullanıyorum videoları izleyebilmeme için flash yüklemem lazım bana konuda yardımcı olursanız sevinirim, skyfire kullanıyorum ama ondada yazıları seçemiyorum zoom olayını çözemedim varsa tabi
ADamOlunLan
Üye
bu paralımı? intenrnet erişimi falan diyor kardeş ne yapıcm :S
kingof1907
Üye
eyvallah qarDaS'
futbol123
Üye
tesekkurler
target58
Üye
saol aqa
cehennematesi
Üye
ıphone 1241( ÇİFT SIMKART + TV ) İNTERNET AYARLARINI NASIL YAPABİLİRİM YARDIM LÜTFEN OPEREMİNİ VAR AMA BAGLANAMIYORUM
brksdf
Üye
bende trident s193 war yükledim çalışmıyo sorun sizce nedn ?
arzeba002
Üye
teşekürler
cshack05
Üye
yaw dostum ben bunu indirdim kurdum ama kuruluyo diyo sonra tel kapaniyo d900 kullaniyorum
dark_mobile852
Üye
Arkadaşlar ben bunu indirdim ama bişey indirmek istedim mi indiremiyodum sonra kırmızı bi yazı dikkatimi çekti baktım orda pop up ları kapatarak dosyayı indir yazıyo ama bunda pop up ayarı yok o problemi nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz
rezolar
Üye
Slo
♥SE®ENITY♥™
Üye
sağol teşekkürler opera mobile her telefonda olması gerekli
Revengeful
Emekli Yönetici
artık yeni versiyon değil ya teşekkürler
kpln04
Üye
Arkadaşlar vodafone nun verdiği opera mini 5.0 ı biri upload edebilir mi bana benim tel 6300 onların verdiği linkten 4.2 iniyor lütfen vodafone 5.0 opera miniyi biri upload etsin
suat4141
Üye
tşkler krdeş
murat_bal1991
Üye
kanka 10 numaara.. tens.
gunayselim94
Üye
internet to the problem hatasına cozum istiyorum bilen warsa soylesin