Opera klavyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aslanmusty

Üye
    Konu Sahibi
Opera klavyesi
hayli araştırdım ama bulamadım arkadaşlar.bir aralar 5800 kullanırken görmüştüm buna benzer bir şey. Şimdi c6-01 kullanıyorum ve telefonun q klavyesi yerine opera web browserin qklavyesini kullanmak istiyorum. Ayrıca mümkünse telefonumu hacklemek istemiyorum. Yardımınızi bekliyorum. Şu minicik q klavyeden kurtulayim artık. Bu arada klavyenin türkçe olması önemli değil. Ş ö ı falan olmasada Olur. Hatta olmaz sa daha iyi Olur:) yer açılır diğer tuşlara.

uğur e

uğur e

Üye
rakadaşım c6 da o özellik var diyebiliyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ayarlar+gelişmiş+opera klavyesi

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
arkadaş o klavyeyi mesajda falan kullanmak istiyo sanırım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
q klavyeden kurtulayım artık diyo anlamadım bende

aykutaktas_1989

Üye
arkadaşım nokia beta labs dan swype programını kur operanınkine baya benzer bi klavye oluyo msjlarda falan dahil. eger swype kullanmak istemiyorum diyosan seçeneklerden swype özelliğini kapat normal kullan.

aslanmusty

Üye
    Konu Sahibi
Nokianin q klavyesinden kurtulmak istedim.hic bir sey yazamiyordum.am saokun arkadasin dedigi gibi yaptim swype kurdum.cok sagolun:)

luckysleven

luckysleven

Üye
arkadaşım nokia beta labs dan swype programını kur operanınkine baya benzer bi klavye oluyo msjlarda falan dahil. eger swype kullanmak istemiyorum diyosan seçeneklerden swype özelliğini kapat normal kullan.

hocam bu dediğin klavye forumdaki ekran,yazı başlığındaki klavye uygulaması mı ? çünkü forumdaki uygulamada swype ı kapatınca klavyede eski haline dönüyor

aykutaktas_1989

Üye
oradakimi bilmiyorum ben nokia beta labs dan indirip kurmuştum swype yi kapattım klavye eski haline dönmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt