Opera: ''Internet Explorer Kaldırılsın''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Ücretsiz internet tarayıcısı Opera, AB komisyonuna başvurarak Microsoft'u tekelcilikle suçladı ve Internet Explorer'ın (IE) Windows işletim sistemlerinden kaldırılmasını talep etti.

Firma, AB komisyonuna yaptığı başvuruda Microsoft'un internet standartlarına uymadığını ve Windows işletim sisteminin insanları Internet Explorer kullanmaya zorladığını iddia etti. Opera ek olarak Windows işletim sistemlerinden Internet Explorer internet tarayıcısının kaldırılmasını istedi.

İnternet tarayıcıları sektöründe Internet Explorer açık ara pazar lideri konumunda. Onu Firefox ve Opera takip ediyor.

Hürriyet

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Bence de kaldırılsın dandık bi tarayıcı...

çitgöl

Üye
bence güzel

__Midas__

__Midas__

Üye
Daha iyisini yapın kullanılmasın, ben firefox kullanıyorum eklentileri çok işime yarıyor çünki, önemli olan kullanıcıyı cezbetmek ,

dreamwtf

dreamwtf

Üye
En iyisi Mozilla firefox :P tabii bu benim görüşüm.

kurt bey

kurt bey

Üye
explorerden memnunum opera kullandım bi ra sarmadı.

dreamgirls

dreamgirls

Üye
İnternet tarayıcıları sektöründe Internet Explorer açık ara pazar lideri konumunda olduğuna göre kıskançlık yapıyolar... çoğu kişi internet explorer kullanıyor ve sanırım gayet memnun...
rekabet ortamı işte, kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş... :naughty:

technonur

technonur

Üye
saçma sapan bi dava olmuş :D adobe firmasıda paint kaldırılsın der :D

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
İnternet tarayıcıları sektöründe Internet Explorer açık ara pazar lideri konumunda olduğuna göre kıskançlık yapıyolar... çoğu kişi internet explorer kullanıyor ve sanırım gayet memnun...
rekabet ortamı işte, kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş... :naughty:

Bilgisayar Pazarında Microfost Windows Olduğu İçin İ.E nin Açık Ara Lider Olması Gayet Normal Gülesin Ablacım :naughty:

Altun.

Altun.

Üye
ama windowsa entegre edilmesinden dolayı bence pazar lideri. exploreri hiç kullanmayan birine sorun bakalım hangisi diye explorer iseçmeyecektir.
zaten neresini seçiyorlarsa :D:D pazar payınmda lider olma sebeplerinden biride kullananların başka tarayıcı yı denememiş olmalarındandır

technonur

technonur

Üye
ama windowsa entegre edilmesinden dolayı bence pazar lideri. exploreri hiç kullanmayan birine sorun bakalım hangisi diye explorer iseçmeyecektir.
zaten neresini seçiyorlarsa :D:D pazar payınmda lider olma sebeplerinden biride kullananların başka tarayıcı yı denememiş olmalarındandır
bence bunun kendiliğinden gelmesiyle pazar payını etkilemesinde pekte bi sakınca yok çünkü farklı bi explorer bilen seviyedeki kişiler seçimi yapıp indirir kullanır. o kadar bilgiye sahip olmayanda ztn bilgisayarla alakasız kişidir explorerda olmazsa hiç internete girmemeyi tercih eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt