Opera 8.0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suvaribey

Üye
    Konu Sahibi
Opera 8.0
Benim telefonum 6630. Daha önce internete kendi web browseri ile bağlanıyordum. Fakat ilk zaman hevesi olsa gerek, sayfayı internet explorerdeki gibi tam sayfa görmek istiyordum. Bende buradaki tavsiyeler üzerine Opera 8.0 kurdum. Gerçekten mükemmel. Nedenmi?...

Birincisi sayfayı ister telefon ekranına göre uyarlayın (çabuk açılması ve az kontür gitmesi için), ister tam ekran (explorer'deki gibi) görmenizi sağlıyor. Tam ekran gösterme özelliği Nokia'nın kendi browserinde yok.

İkincisi Nokia'nın browserinden Hotmail'deki maillerime çoğu zaman ulaşamasken Opera ile anında ulaşabiliyorum.

Bu arada telefonumda birde Netfront yüklü. Buda fena sayılmaz hatta biraz daha hızlı bile sayılabilirir. Ama Operadaki bazı özellikler onda yok, hatta türkçe özelliğide yok.

Ben oyumu Opera 8.0 olarak kullanıyorum.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Önerin ve tespilerin içn sağol ama arka arkaya mesaj atmazsan daha iyi olur.

suvaribey

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by ChavRash@Oct 22 2005, 12:34 AM
Önerin ve tespilerin içn sağol ama arka arkaya mesaj atmazsan daha iyi olur.
[post=196412]Quoted post[/post]​

Başka bir konu için cevap yazmıştım ama yanlışlıkla konu açmış oldum. Silmeye çalıştıkçada yanlışlıkla açmış olduğum konunun altına cevap yazmış gibi görünüyorum. Mod arkadaşlarımdan bu yanlış açmış olduğum konun kaldırılmasını rica ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt