Opel Kepenk İndiriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samet.25

Linea kadar hantal bi araç varsa o da hyundai h-100 kamyonettir. turkiyede genis ic mekan buyuk bagaj istegi yuzuunden aldi herkes onu cok kalitesiz
Linea da astrada aile arabası hatta buyuk mekan ve geniş bagaj konusunda linea ile aynı boyutlarda hatta astra dahada geniş olabilir opel fiyattan kaybediyo

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi

Linea da astrada aile arabası hatta buyuk mekan ve geniş bagaj konusunda linea ile aynı boyutlarda hatta astra dahada geniş olabilir opel fiyattan kaybediyo

Konu linea astra kıyaslaması olmasın. Lineayı segment araçlarıyla kıyaslıyoruz. Astrayla lineanın kalitesi donanımı bir mi o fiyat farkı keyfi değil

Samet.25

Bunlar satış rakamları ne sevmiyeni acaba. Lineaların yarısından fazlası şirket aracı ve c segmentine sadece en boy genişlik dingil mesafesi gibi rakamlarla girebiliyor onu astrayla golfle focusla vb kıyaslarsan hak yersin. Hala dersen ki bence linea c segmenti ben susarım :)

olay farklı yere gidiyo ben ilk basta dedimki opel teknoloji bakımından geride kaldı dedim şimdi şöyle oldu sanki ben linea opelden iyi demişim gibi oldu ben lineayı savunmuyom opel teknolojı konusunda geri kaldı diyom 2012 de teknoloji konusunda hyundai gibi yükselemedi satıslarada yansıdı bu dedim lineayı cekelim aradan ayrıca sevmiyenler ve bilgisizler dedim hadi şirket için alanlar de gene 3 bin fark koyuyo

Enes

Enes

Üye

Ama sen kaliteden hic bahsetmiyorsun lineanin sert plastikleri bi süre son sicak asfaltta bile giderken takir tukur ses veriyo,soyulan direksiyon falan da cabasi, benim.soyledigimi bana geri soyluyosun :)

- - - Eklendi - - -

Neyse ben konudan ayriliyorum kolay gelsin :)

Samet.25

Ama sen kaliteden hic bahsetmiyorsun lineanin sert plastikleri bi süre son sicak asfaltta bile giderken takir tukur ses veriyo,soyulan direksiyon falan da cabasi, benim.soyledigimi bana geri soyluyosun :)

- - - Eklendi - - -

Neyse ben konudan ayriliyorum kolay gelsin :)

ohho sen taa nerelere gittin ben lineayı savunmuyom bi üst yorumumu oku

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi

olay farklı yere gidiyo ben ilk basta dedimki opel teknoloji bakımından geride kaldı dedim şimdi şöyle oldu sanki ben linea opelden iyi demişim gibi oldu ben lineayı savunmuyom opel teknolojı konusunda geri kaldı diyom 2012 de teknoloji konusunda hyundai gibi yükselemedi satıslarada yansıdı bu dedim lineayı cekelim aradan ayrıca sevmiyenler ve bilgisizler dedim hadi şirket için alanlar de gene 3 bin fark koyuyo

İyide lineanın diger c segmentleri içine dahil olduğunu söylüyorsun. Bir de Cosmo donanımlı İnsignia ve Astraları diğer markaların tam donanımlarıyla karsılastır bakalım ne eksigi var teknoloji olarak geride falan değil

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Ben de daha devam etmeyeceğim fikirlerine saygımız var

Samet.25

Ben de daha devam etmeyeceğim fikirlerine saygımız var

ınsıgnia hakkında fikirlerimi sölücektım sölemicem o zaman burda bitirelim güzel tartısma oldu herkesin fikrine saygım var amac markalarıda kötülemek değil hepsinin ayrı ayrı artıları eksileri var geceniz güzel olsun

• Beğen
Tepkiler: Enes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...