Opel Kepenk İndiriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Opel Kepenk İndiriyor

Opel yöneticisi Steve Girsky, Bochum tesislerinin planlandığı gibi 2016'da değil 2014'te kapanabileceğini açıkladı. Erken kapanmaya Avrupa çapında düşen otomobil satışlarını neden olarak gösteren Girsky'ye tepkiler geliyor.

Girsky'nin yaptığı açıklamaların gereksiz olduğunu ifade eden Bochum Belediye Başkanı Dr. Ottilie Scholz, "Girsky'nin oluşturmak istediği baskı; sendika, Opel çalışanları ve müzakere iklimine ciddi zarar verir. Asıl olan 2022'lere yönelik çalışmaların yapılması gerekiyor. Fakat içi boş baskı sözleriyle, Opel Bochum'un 2014 sonunda kapanabileceği şeklindeki açıklamalar, birlikte yapılacak görüşmeleri etkisiz bırakabilir. Opel'in çirkin açıklamalarla yaptığı hem çalışanlarına hem de bölgeye büyük saygısızlıktır. Bochum Belediyesi olarak açıklamayı ciddiye alıyor ve Opel'den bölge insanına karşı sorumluluğunun farkında olduğunu göstermesini istiyoruz." dedi.

codblackops2

codblackops2

Üye
:tşk: batmasın la severim opelı :hmmm

Samet.25

Tamamen kapanmıyodur heralde ? Türkiyede fark ettiğim bi olay var,Ankaradayım ve artık 2013 opeller filan hiç görmüyorum eskiden en cok gördüğüm markadan biriydi satılmaması normal diye düşünüyorum, yeni bir teknoloji ile cıkamadı bence insanların karşısına ben buna baglıyorum.Bu segmente Ford Fiesta ve Focus ile yeni teknolojiler getirdi özellikle bana göre bu segmentte en basarılı Hyundaı oldu i20 ve i30 lara getirdiği teknolojiler ile kısacası normaldi batması.

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Tamamen kapanmıyodur heralde ? Türkiyede fark ettiğim bi olay var,Ankaradayım ve artık 2013 opeller filan hiç görmüyorum eskiden en cok gördüğüm markadan biriydi satılmaması normal diye düşünüyorum, yeni bir teknoloji ile cıkamadı bence insanların karşısına ben buna baglıyorum.Bu segmente Ford Fiesta ve Focus ile yeni teknolojiler getirdi özellikle bana göre bu segmentte en basarılı Hyundaı oldu i20 ve i30 lara getirdiği teknolojiler ile kısacası normaldi batması.

Hayır haberde görüldüğü gibi bir fabrikasının adı geçiyor. Aksine Opel 2012'de güzel satışlar yakaladı hatta muadillerine göre çoğu konuda üstün. Biraz araştırmalısın

Samet.25

bence sen taraflı davranıyon avatar ve imzadan anladıgım kadarıyla opel 2012 de ne bence ne ford ne hyundai yi gecebildi diğerlerini bilerek saymıyorum bmw meredes audi vs.

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
bence sen taraflı davranıyon avatar ve imzadan anladıgım kadarıyla opel 2012 de ne bence ne ford ne hyundai yi gecebildi diğerlerini bilerek saymıyorum bmw meredes audi vs.

Taraflı davranmıyorum öyle olsaydı burayı Opel haberleri ile işgal ederdim. Ayrıca Astralar geçen sene Türkiye'nin en çok satılan 3. aracı oldu. İlk 2'de de ticari 2 model vardı

Samet.25

B segmentinde satışlarını arttıran Ford Fiesta’yı 2.350 adetlik satışla birinci görüyoruz. Onu 1.572 adet satan Opel Corsa izliyor. Ayın sürprizi ise listemizden geçtiğimiz aylarda düşen Renault Symbol’ün yenilenme öncesi yeniden ilk beşe dahil olması oldu.

gecen güzel olsun kardesım yatıyorum kactım sanma sen yaz yarın devam ederım :D

karayel90

karayel90

Üye
General motors'a 2012'de en iyi para kazandıran alt şirketi olmuştur dikkatinizi çekerim

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Şahsen lineayı C segmentine dahil etmiyorum sadece rakamsal verilerle segmente dahil oluyor kalitesi segment seviyesinde değil ve bu resmi ekliyorum

- - - Eklendi - - -

General motors'a 2012'de en iyi para kazandıran alt şirketi olmuştur dikkatinizi çekerim

+1 ben de daha yorum yapmıyorum rakamsal veriler gayet açık. Taraflı davranmadığım da ortada biraz araştırıp da yorum yapmanın sağlıklı olduğu düşüncesindeyim

Enes

Enes

Üye
Toplam satışta Ford ilk sirada ismail :)

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Toplam satışta Ford ilk sirada ismail :)

Doğrudur net bilgim yok fakat arkadaş hiç opel görmüyorum diyince ve taraflı düşünüyorsun diyince onca astrayı nasıl görmüyorsun demek düştü bana :)

Enes

Enes

Üye

Doğrudur net bilgim yok fakat arkadaş hiç opel görmüyorum diyince ve taraflı düşünüyorsun diyince onca astrayı nasıl görmüyorsun demek düştü bana :)

Hatta 11 yildir da kimseye vermiyo bu türkiye satislarini :) doğru demişsin :)

Samet.25

Ben hala kararımın arkasındayım ama seninde verdiğin sonucta benımde verdiğim sonucta opel 2. sırada aynı şeyi söylüyoruz verilere göre :D

Enes

Enes

Üye

sonra bunları söyleyince sen fanboysun diyorlar :)

O zaman ben de Ford fanıyım :) alakasi yok bi modeli sevebilirsin evet ama araba konusunda da bariz kalite farklari falan hemen belli ediyor kendini bosveer gitsin

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Ben hala kararımın arkasındayım ama seninde verdiğin sonucta benımde verdiğim sonucta opel 2. sırada aynı şeyi söylüyoruz verilere göre :D

Ben verdiğim listeden bahsediyorum ve lineaya inanarak c segmenti diyorsan eğer tamam astra 2. ;)

Samet.25

adamlar koymus niye inanmayım ayrıca bana göre lineada gayet güzel kaliteli arac sayılarda ortada 6 bin kişi fark var 3 bini opel sevmiyenler ve bilgisizler desek gene 3 bin fark var fluance ile arasında bin kişi fark var iken

Enes

Enes

Üye
adamlar koymus niye inanmayım ayrıca bana göre lineada gayet güzel kaliteli arac sayılarda ortada 6 bin kişi fark var 3 bini opel sevmiyenler ve bilgisizler desek gene 3 bin fark var fluance ile arasında bin kişi fark var iken
Linea kadar hantal bi araç varsa o da hyundai h-100 kamyonettir. turkiyede genis ic mekan buyuk bagaj istegi yuzuunden aldi herkes onu cok kalitesiz

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi

Bunlar satış rakamları ne sevmiyeni acaba. Lineaların yarısından fazlası şirket aracı ve c segmentine sadece en boy genişlik dingil mesafesi gibi rakamlarla girebiliyor onu astrayla golfle focusla vb kıyaslarsan hak yersin. Hala dersen ki bence linea c segmenti ben susarım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...