OPDA'da kullanıcı ismi ve şifremi kaybettim (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trane1

trane1

Üye
    Konu Sahibi
OPDA'da kullanıcı ismi ve şifremi kaybettim (yardım)
Opda'da kayıtlı cer. , . ve imei dosyalarıma erişebilmek için login olamıyorum çünkü kullanıcı ismimi ve şifremi unuttum ?
Ne yapabilirim ?:allalla:

Lacrymosa

Üye
Google'u seviyorum ya.

maktama

maktama

Üye
Google'u seviyorum ya.

Verdiğin cevaptan bir şey anlamadımi linke de tıkladım ve karşıma opda'nın çincesinin google translate tarafından türkçeye çevirisi(ki salakça çeviriyor) var ve neye bakmak gerekiyor acaba?!!?

trane1, daha önce de aynı sorunla karşılaşanlar olmuştu, bildiğim kadarıyla yeni bir kullanıcı adı almaktan başka çağren yok. Yeni bir kullanıcı alsan bile daha önceki imei numarları sistemde kayıtlı olduğu için tekrar alamayacaksın sertifikaları. Onun için başka bir sertifika sitesinden alman gerekicek sanırım. Yanlışsam düzeltin...

ahenk

ahenk

Üye
site yönetimine kayıt oldugun mail adresi ile durumu ilet ayrıca sitenin ingilizce bölümünü kullanıp girdigin bilgiler yanlıs olunca altta verdigi şifremi hatırlamıyorum bölümüne tıklayıp kayıt oldugun mail adresini yazarsan yollarlar tabi hangi mail adresi ile kayıt oldugunu unutmdıysan

iyi forumlar

maktama

maktama

Üye
......ayrıca sitenin ingilizce bölümünü kullanıp girdigin bilgiler yanlıs olunca altta verdigi şifremi hatırlamıyorum bölümüne tıklayıp kayıt oldugun mail adresini yazarsan yollarlar ......

Opda'da ana sayfada "şifremi unuttum, mailime yollayın" gibisinden bir bölüm yok!Şimdi araştırdım, Forum kısmında var, forum kısmına girip ordan deneyin.
Site yönetimine bildirme olayını bilemiyorum.

ahenk

ahenk

Üye
ben aslında bilmeden pek konusmam ama siz pek arastırmadınız galiba en az 20 kez kendime ve arkadaslarıma sertifika almışımdır capslara iyi bakın

iyi forumlar

maktama

maktama

Üye
ben aslında bilmeden pek konusmam ama siz pek arastırmadınız galiba en az 20 kez kendime ve arkadaslarıma sertifika almışımdır capslara iyi bakın

iyi forumlar

Caplerden çok birşey anlaşılmıyor ama sanırım zaten yukarıdaki cevapta düzelterek bahsettiğim FORUM kısmını göstermişsiniz. yukarıda zaten sizin cevabınızdan önce değiştirmiş olduğum cevabıma iyi bakın. sitede(ki site deyince benim aklıma "forum" gelmiyor, sitenin kendisi geliyor) yok, "forum kısmında var" demişim.
iyi forumlar.

Medox

Üye

burdan ala bilirsin kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt