OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.28/07/2009 Tarihiyle değiştiği için

Sponsorlu Bağlantılar

burakck

Üye
mrb hocam. n79 kullanıyorum. sertifikayı indirdim . tele de yükledim de anlamadıgım su nerden anlayabiliriz işlemi sorunsuz olarak tamamladıgımızı . eskisinden bi farkı yok cünkü. yine cogu programı kabul etmiyor ve tek bi program içinmiydi bu . tsk

JRValantin3

JRValantin3

Üye
    Konu Sahibi
mrb hocam. n79 kullanıyorum. sertifikayı indirdim . tele de yükledim de anlamadıgım su nerden anlayabiliriz işlemi sorunsuz olarak tamamladıgımızı . eskisinden bi farkı yok cünkü. yine cogu programı kabul etmiyor ve tek bi program içinmiydi bu . tsk

Hayır sertifika süresi bitene kadar geçerli sertifikan yani birden fazla program lisanslaması yapabilirsin bu sana kalmış.Fakat lisansladığın programlar sadece senin telefonuna yüklenir:oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşım eğer sertifikanı aldıysan vede cihazının modeline uygun uygulamaları cihazına yüklemeden önce srtifikalandırıyorsan hiçbir sorun yaşamadan yükleyebilirsin.ben sertifika aldıktan sonra belkide 50 tane programı sertifikalandırıp yükledim 1 tanesinde bile problem olmadı.çoğu programı kabul etmiyor diyorsun, ozaman ya sertifikalndıramadın yada o uygulama cihazına uygun değildir.ayrıca yüklenmeyen uygulama ne uyarısı veriyor?

Statuss

Üye
sertifikam geldi paylaşım için çok teşekkürler

AnderunMastisi

AnderunMastisi

Üye
valla ben en başta verilen adresin linkine tıkladığımda bu çıkıyor.

--------------- Ekleme ---------------

çincem pek iyi değilde :)
yardımcı olabilecek kimse varmı

sitenin giriş sayfası değişmiş ama üye olmayı başardım daha benim dosyalar yayınlanmamış. Şimdi üye olurken N95 yazdım sadece 8GB yazmadım bir sorun teşkil edermi acaba bilen birisi varmı.

AnderunMastisi

AnderunMastisi

Üye
dün başvuru yapmıştım bugün dosyaları aldım. ilk işim kumanda programını urmak oldu başarılı oldu aldığım dosyalar. Paylaşım yapan arkadaşa teşekkürü borç bilirim.

sorunx

Üye
arkadaşım ilk sayfada englısh butonu var oradanda daha kolay ve anlayarak yapabilirmişiz yinede emeğine sağlık

maraz fati

maraz fati

Üye
sağ ol

banks

Üye
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin ben opda'dan sertifikayı aldım programıda pc'ye yükledim ve bütün işlemleri sorunsuz gerçekleştirdim fakat programı tlfona attığımda kuruluma başlıyor fakat " Çevrim içi Sertifika Kontrolü Yapılamadı " diye bir uyarı geliyor ve işlem duruyor bunun sebebi ne olabilir sizce ?

modenaf430

Üye
sertifikamı aldım çok sağol ancak yükleme yaparken şimdide SERTİFİKA TARAFINDAN KISITLANIYOR UYARISI geliyor...şimdi ne yapmam gerek acaba yardımcı olur musun...

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
tesekkürler

wisered

Üye
ben aynı şekliyle yaptım ama hala sertifika hatası alıyorum bir sebebi varmıdır?

info83

Üye
tesekkürler...........

JRValantin3

JRValantin3

Üye
    Konu Sahibi
ben aynı şekliyle yaptım ama hala sertifika hatası alıyorum bir sebebi varmıdır?

sertifikanı alırken imei numaranı doğru yazdığına emin ol:oke:

Hayır istediğin kadar programı lisanslayabilirsin.Her hangi bir sınırlama yok.Bazı lisanslayıcılar arada sırada lisanlamıya biliyor.2-3 kere denemeni tavsiye ederim:oke:

teşekkür ederim, bu metod sayesinde sertifikamı alıp helloox2 ile telefonum en yeni firmware e sahip olmasına rağmen hacklemeyi başardım.

Önemli değil herhangi bir sorununuz olursa [email protected] mail adresimden ulaşabilirsiniz

taruman1022

Üye

Böyle kaldı 30 dk dır bekliyorum ne yapmam gerek?

Allah bin kere razı olsun senden ağa :) yaptım

sergere

Üye
arkadaşlar sertifikayı aldıkta sonra nasıl yüklüyoruz veya nasıl kaydediyoruz söylermisiniz

selman63

selman63

Üye
bu sertifika sorununu başka türlü çözemiyormuyuz....

hüdaverdipırtık

hüdaverdipırtık

Üye
bu sertifika almak için illa IMEI vermek zorundamıyız. güvenmiyorum bu sitelere. bizim IMEI adresimizi çin malı telefonlara klonlarlar sonra biz suçlu oluruz.

Üst Alt