mrb hocam. n79 kullanıyorum. sertifikayı indirdim . tele de yükledim de anlamadıgım su nerden anlayabiliriz işlemi sorunsuz olarak tamamladıgımızı . eskisinden bi farkı yok cünkü. yine cogu programı kabul etmiyor ve tek bi program içinmiydi bu . tsk

Arkadaşım eğer sertifikanı aldıysan vede cihazının modeline uygun uygulamaları cihazına yüklemeden önce srtifikalandırıyorsan hiçbir sorun yaşamadan yükleyebilirsin.ben sertifika aldıktan sonra belkide 50 tane programı sertifikalandırıp yükledim 1 tanesinde bile problem olmadı.çoğu programı kabul etmiyor diyorsun, ozaman ya sertifikalndıramadın yada o uygulama cihazına uygun değildir.ayrıca yüklenmeyen uygulama ne uyarısı veriyor?mrb hocam. n79 kullanıyorum. sertifikayı indirdim . tele de yükledim de anlamadıgım su nerden anlayabiliriz işlemi sorunsuz olarak tamamladıgımızı . eskisinden bi farkı yok cünkü. yine cogu programı kabul etmiyor ve tek bi program içinmiydi bu . tsk

sertifikam geldi paylaşım için çok teşekkürler
ben aynı şekliyle yaptım ama hala sertifika hatası alıyorum bir sebebi varmıdır?

mrb hocam. n79 kullanıyorum. sertifikayı indirdim . tele de yükledim de anlamadıgım su nerden anlayabiliriz işlemi sorunsuz olarak tamamladıgımızı . eskisinden bi farkı yok cünkü. yine cogu programı kabul etmiyor ve tek bi program içinmiydi bu . tsk

teşekkür ederim, bu metod sayesinde sertifikamı alıp helloox2 ile telefonum en yeni firmware e sahip olmasına rağmen hacklemeyi başardım.
sertifikanı alırken imei numaranı doğru yazdığına emin ol
--------------- Ekleme ---------------
imei numarasında bir sorun yok . hangi dosyayı imzaladıysam tel kabul etmiyor.