OPDA.CN > shoujizu.Net Yeni Sertifika İndirme Yöntemi!

Sponsorlu Bağlantılar

Bu yöntem işinize yaradı mı?

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wooer

Üye
    Konu Sahibi
OPDA.CN > shoujizu.Net Yeni Sertifika İndirme Yöntemi!
Bildiğiniz üzre OPDA.CN > shoujizu.Net olarak değişti ve parasız bi iş yapmam diyor. Gördüğüm kadarıyla henüz geçerli bir indirme yöntemi yok. Ancak bugün deneme yanılma yaparken bir yöntem buldum ve sertifika & dosyalarımı indirebildim.

İşte o yöntem:

Başvurunuzu yaptınız bütün işlemleri tamamladınız ve state Normal olarak göründü.

Hep olduğu gibi 3 komut var en sonda: delete|cer| . Bunlara normal tıkladığımızda eskiden iniyordu cer ve . Şimdi de inmesi için tüm yapmamız gereken şu:

Cer butonuna sağ tıklayıp bağlantı konumunu kopyala (Firefox) veya Kısayolu Kopyala (Internet Explorer) seçiyoruz ve bağlantı kopyalandı.

sonra cer için elde ettiğimiz bağlantı şöyle oldu:

Sitenin verdiği : check_cer.php?imei=000000000000000&en_type=cer

Değiştirilmiş hali: down_cer.php?imei=000000000000000&en_type=cer

ve elde ettiğimiz bağlantıyı tarayıcımızın adres çubuğuna yapıştırıp git diyoruz ve dosya iniyor.

Aynı şekilde dosyası içinde aynısını yapıyoruz :

Değiştirilmiş hali: down_cer.php?imei=000000000000000&en_type=

yine elde ettiğimiz bağlantıyı tarayıcımızın adres çubuğuna yapıştırıp git diyoruz ve dosya iniyor.

000000000000000 = olarak belirttiğim numara imei'niz oluyor zaten bağlantıda bu geçiyor.

Karmaşık gibi görünüyor ancak sadece bir kelime değişikliği yapıyoruz o kadar.

Umarım yardımı dokunur.

• Beğen
Tepkiler: bortecinem ve mehmet2973

anılbaran

anılbaran

Üye
canım kardeşim hala ne sertifikası ile ugraşıyon. Benim actıgım konu var . 3 dk da hackleme diye . :hmmm

• Beğen
Tepkiler: diegoarvarez

xinanux

Üye
hack yapmaktan cekınırsınız ama ımeı vermekten cekınmezsınız hackten hard format atarak kurtulursun ya opda hayrına mı sana sertıfıka verıyor ya cın malı telefonlara klonlarsalar ımenı ne yapacaksın evet bu rısk var ve o telefon turkıyeye gırıs yaparsa telefonun kapanır nokıayı arayıp yalvarıp yakarırsın oda belkı tek bır hat ıcın telefonu acar baska sım kart kabul etmez.

u_cosar

u_cosar

Üye
Certificate in making! hatası var boşuna artık hack var sertifikaya gerek yok

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Aynen hackten korkuyorsunuz. Yazık ya

Mert045

Mert045

Üye
Hackten korkuyor millet bunu mu yapacak :o Böyle yerlere imei vermeyin sakın hackleyin kurtulun.

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Symbian 60 3rd Destekte üst konu var. Hackleme olarak. Onunla en kolay şekilde hacklersiniz

bafrali046

bafrali046

Üye
canım kardeşim hala ne sertifikası ile ugraşıyon. Benim actıgım konu var . 3 dk da hackleme diye . :hmmm

sanki çok işe yarıyo bütün hackleme yazan konuları denedim hiçbiri işe yaramadı. Sitelerede imei falan vermem

hakan_710

hakan_710

Üye

sanki çok işe yarıyo bütün hackleme yazan konuları denedim hiçbiri işe yaramadı. Sitelerede imei falan vermem
yapamıyosanız millete bahane bulmayın lütfn imei ile uğraşmam diyosanız bana ulaşın 5 dk da % 1000000 çözüm garntisi.

mehmet2973

Üye
çok şağol şu 3 dk hack 2 dk hack diyenlerin hepsini denedim RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx vermiş yanında çoğu dll dosyası hatası veriyor heloox 2.11i imzalayıp yapacam yok antivrüs yükle sil başka bişey yükle int. gir falan uğraştırıyor gererk yok imei numaraları nokianın kopyalama imkanı yok

avbar

Üye
denedim oldu. tşk.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hackle gitsin ne uğraşıyorsun

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hack le ilgili bir sorun olursa atarsın bir hard format olur biter.
Ya ne olduğunu bilmediğin bir siteye verdiğin ımeı yüzünden bir sorunu gidermek bir format kadar kolay olacak mı?
Bence hack daha kolay, daha güvenli

phasan

phasan

Üye
bu cok uzun bıde her programda yapman gerek en ıyısı 3 dk hack yap kurtul

seri2

Üye
kardeşim ellerine sağlık vallahi ne zamandır indircem diye uğraşıyordum eskiden chinese diline geçirdiginde indiriyordu şimdi o dile geçmiyor kafayı yiyordum bu iyi oldu.

bortecinem

Üye
Bildiğiniz üzre OPDA.CN > shoujizu.Net olarak değişti ve parasız bi iş yapmam diyor. Gördüğüm kadarıyla henüz geçerli bir indirme yöntemi yok. Ancak bugün deneme yanılma yaparken bir yöntem buldum ve sertifika & dosyalarımı indirebildim.

İşte o yöntem:

Başvurunuzu yaptınız bütün işlemleri tamamladınız ve state Normal olarak göründü.

Hep olduğu gibi 3 komut var en sonda: delete|cer| . Bunlara normal tıkladığımızda eskiden iniyordu cer ve . Şimdi de inmesi için tüm yapmamız gereken şu:

Cer butonuna sağ tıklayıp bağlantı konumunu kopyala (Firefox) veya Kısayolu Kopyala (Internet Explorer) seçiyoruz ve bağlantı kopyalandı.

sonra cer için elde ettiğimiz bağlantı şöyle oldu:

Sitenin verdiği : check_cer.php?imei=000000000000000&en_type=cer

Değiştirilmiş hali: down_cer.php?imei=000000000000000&en_type=cer

ve elde ettiğimiz bağlantıyı tarayıcımızın adres çubuğuna yapıştırıp git diyoruz ve dosya iniyor.

Aynı şekilde dosyası içinde aynısını yapıyoruz :

Değiştirilmiş hali: down_cer.php?imei=000000000000000&en_type=

yine elde ettiğimiz bağlantıyı tarayıcımızın adres çubuğuna yapıştırıp git diyoruz ve dosya iniyor.

000000000000000 = olarak belirttiğim numara imei'niz oluyor zaten bağlantıda bu geçiyor.

Karmaşık gibi görünüyor ancak sadece bir kelime değişikliği yapıyoruz o kadar.

Umarım yardımı dokunur.

Helal olsun ya o kadar işime yaradı ki. Allah razı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt