OOOooooOOooooooooOO OoOOOooOOO Trabzonspor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Davut

'Davut

Üye
Niye Halit abi İnsanlar bellemiş...Adamlar Trabzonsporu değil Fenerbahçenin kupa alamayaşını konuşuyor Ezik demeye çalışıyor Ama bir görseler orda ne kadar ezik olduklarını...:)

Daha fazla uzatmayacam Konuyu ...

Tebrikler Onurum Şenol güneş ile Şampiyonluğa başarıya ulaşmak daha kolay eskisinden....:)

Herkes kendisine baksın...:)

haltie

haltie

Üye
spor bölümüne girerek mi spor bilgisi artıyor olay gösterişten ibaret oluyor bazen işte neyse tartışmaya gerek yok lafları kelimeleri seçerken biraz özenli olalım benim olayım eğlence eğer senin ki değilse davut gerek yok spor muhabbeti yapmaya :oke:

'Davut

'Davut

Üye
Her zaman demişimdir Futbolu sonuçu ile değil Eğlençesi ile seviyorum karşımdakininde böyle bakmasınıda isterim..Karşımdaki bu kadar kötü yapınca ister istemez bende böyle oldu...

karşımdaki cümlelerine dikkat ettiğinde bende ne kadar önemli seçtiğimi bilirsin...:) nokta

haltie

haltie

Üye
O yüzden sana ılımlı bir taraftar dedim leventte öyledir ılımlıdır ama bugün değilsin tamam üzülmüşsündür kızmışsındır ama bunu böyle dindiremezsin bırak insanlar eğlensin konunun yönünü değiştirmeyelim konu sahibinin sevinci yarım kalmasın

minoo

minoo

Üye
Levent abi harbi şeker ya her taraftar onun qbi olsn :ehe uyumlu,ılımlı,anlayşlı

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
demekki fenerbahçe türkiye kupasını pek önemsemiyor . yoksa hiç kimse alamazdı fenerbahçeden başka hahahha ... fener avrupayı düşünüyor..

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
demekki fenerbahçe türkiye kupasını pek önemsemiyor . yoksa hiç kimse alamazdı fenerbahçeden başka hahahha ... fener avrupayı düşünüyor..
O Yüzden Her Sene Büyük Bir Hevesle Katılıyor Bu sefer Alıcaz Diyor :d:

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
tekrar tekrar tebrik ediyoruz Trabzonspor ve taraftarlarını uşaklar :)

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Semih Kardeşim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt