Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Niye Halit abi İnsanlar bellemiş...Adamlar Trabzonsporu değilFenerbahçenin kupa alamayaşını konuşuyor Ezik demeye çalışıyor Ama bir görseler orda ne kadar ezik olduklarını...
Daha fazla uzatmayacam Konuyu ...
Tebrikler Onurum Şenol güneş ile Şampiyonluğa başarıya ulaşmak daha kolay eskisinden....
Herkes kendisine baksın...
haltie
Üye
spor bölümüne girerek mi spor bilgisi artıyor olay gösterişten ibaret oluyor bazen işte neyse tartışmaya gerek yok lafları kelimeleri seçerken biraz özenli olalım benim olayım eğlence eğer senin ki değilse davut gerek yok spor muhabbeti yapmaya
'Davut
Üye
Her zaman demişimdir Futbolu sonuçu ile değil Eğlençesi ile seviyorum karşımdakininde böyle bakmasınıda isterim..Karşımdaki bu kadar kötü yapınca ister istemez bende böyle oldu...
karşımdaki cümlelerine dikkat ettiğinde bende ne kadar önemli seçtiğimi bilirsin... nokta
haltie
Üye
O yüzden sana ılımlı bir taraftar dedim leventte öyledir ılımlıdır ama bugün değilsin tamam üzülmüşsündür kızmışsındır ama bunu böyle dindiremezsin bırak insanlar eğlensin konunun yönünü değiştirmeyelim konu sahibinin sevinci yarım kalmasın
minoo
Üye
Levent abi harbi şeker ya her taraftar onun qbi olsn uyumlu,ılımlı,anlayşlı
Lord_oF_Dark
Üye
demekki fenerbahçe türkiye kupasını pek önemsemiyor . yoksa hiç kimse alamazdı fenerbahçeden başka hahahha ... fener avrupayı düşünüyor..