Önümüzdeki hafta çerçevesiz bir Motorola akıllı telefonla karşılaşabiliriz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar. Resimden ibaret, bana hiç telefon havası vermedi.

15097

15097

Üye

Allahını seversen s3 ile bu telefonun nesi benzer yaw bi kere bu telefon düz ayrıca s3te çerçeve var küçük olsada ama bunda hiç yok. Kusura bakma ama sen şimdi çalıntı tasarım dersin buna
Her telefon nedense S3'e benziyor (!) :islik

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
s3 cikmadan once bu tasarimin aynisi s3 diye ortalarda dolaşiyordu. Sadece ortadaki sgs2 tuşu kaldirilmiş.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
#24 bak yorumların uyarı , ileri gidersen de ban sebebi.(1 haftadan başlar).Şikayet ettirme şimdi kendini...

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tamam böyle düşünebilirsiniz ama bu düşüncenizi nasıl yansıttığınız daha önemli.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
s3ün çerçevesi çizgi gibi. gidin bi markette bakın bari. ben yanlardan bahsediyorum belki alttan bahseden vardır.

Ya çerçevesi küçük ama gidipte çerçevesiz bir model için S3 terk demek ne alaka...SIII'te çerçeve var mı var, eğer haber doğru ise çerçevesiz ilk telefon olacak mı olacak, bu yenilik GSIII'te kullanılmadı mı kullanılmadı e SIII terk ne alaka o zaman.Küçükte olsa biri çerçevesiz biri çerçeveli sonuçta...

15097

15097

Üye

Ya çerçevesi küçük ama gidipte çerçevesiz bir model için S3 terk demek ne alaka...SIII'te çerçeve var mı var, eğer haber doğru ise çerçevesiz ilk telefon olacak mı olacak, bu yenilik GSIII'te kullanılmadı mı kullanılmadı e SIII terk ne alaka o zaman.Küçükte olsa biri çerçevesiz biri çerçeveli sonuçta...
Umarım anlatabilmişsindir :good:

• Beğen
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Tasarım olarak hoşuma gitmedi. Ayrıca resimdeki konseptin ekran dışında tuşu yok gibi ki bu tarz akıllı cihazlarda kendisine güvenen sistemler dışında tercih edilmeyecek bir sistem. (N9-Meego tasarımı gibi) Android ile böyle bir cesareti nasıl gösterirler merak ediyorum.

Bu arada kaç mm nin altındaki çerçeveler yok sayılıyor :) Birşey varsa vardır, yoksa yoktur :) "3mm çerçeveyle" "çerçevesiz" arasındaki fark da gayet açık.

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Tasarım olarak hoşuma gitmedi. Ayrıca resimdeki konseptin ekran dışında tuşu yok gibi ki bu tarz akıllı cihazlarda kendisine güvenen sistemler dışında tercih edilmeyecek bir sistem. (N9-Meego tasarımı gibi) Android ile böyle bir cesareti nasıl gösterirler merak ediyorum.

Bu arada kaç mm nin altındaki çerçeveler yok sayılıyor :) Birşey varsa vardır, yoksa yoktur :) "3mm çerçeveyle" "çerçevesiz" arasındaki fark da gayet açık.

Moğderatör ağbi haklı :kıskıs:

Edit: Test Moğderatörmüş :ehe

Edit2: Bu günlerde çok ğ kullanıyorum çoğoş oluyor

avcitalip

avcitalip

Üye
çok güzel olmuş :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Ben tasarımını beğendim açıkçası,sıradan değil.ama sağlamlığı tartışılır.

lordufuk

lordufuk

Üye
Sağlamlığı da tartışılır elbette ama öyle çatkırıldımda olmaz tabi yalnız cebdeyken bi mal taşıdığınızda sıkışma oluyor bu telefon hemen kırılır mı? :D yürüken düştüğünüzde vs. :hmmm

CABBAR

CABBAR

Üye
Harika görünüyor :)

15097

15097

Üye
Hemen kırılacağını sanmıyorum eğer öyle olsa cebimizde akıllı bir cam taşımanın bir anlamı yok :bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt