online yabancı film izleyebileceğim bir site buldum fakat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gizemlixx

Üye
    Konu Sahibi
uc browser de aynı maalesef

devrim1111

Üye
Nokia flash destegi vermiyor flash destegi olan firmalarda symbiani olu yatirim olarak goruyo malesef nokianin n8 vb bir kac telinde flash destegi var ben iki ay once nokia ile konusmustum bu konuyu flash destegiyle alakali bir durumun suan icin gundemde olmadigi bilgisini vermislerdi yardimci olamadim kusura bakma :((

murat.122a

murat.122a

Üye
nokia nın en yüksek flahs player kaç

gizemlixx

Üye
    Konu Sahibi
murat nokia nin flash player i yok sadece adobe ile anlaştığı flash lite var onunda sürümü bildiğim kadarıyla 3.17

burakkk97

Üye

- - - Eklendi - - -

murat.122a

murat.122a

Üye

burakkk97

Üye
ewet

mustafasen

mustafasen

Üye
coreplayer kullan

gizemlixx

Üye
    Konu Sahibi
burak senin telefonun android mi yoksa symbian mi benim telefonum 5800 nasıl yaptığını söyleyebilir misin bizde faydalansak

burakkk97

Üye
N8 yani symbian ama size olmaz sanirim :(

Süleyman

Süleyman

Üye
burak senin telefonun android mi yoksa symbian mi benim telefonum 5800 nasıl yaptığını söyleyebilir misin bizde faydalansak

telefonu symbian 3 işletim sistemine sahip. Diğer adı ile symbian belle. Kısaca biz onun yaptığını yapamayız

gizemlixx

Üye
    Konu Sahibi
ama ben o siteden filmi izlemeye çalıştığım zaman film açılıyor ses var görüntüyü de getirdim ama bu defada donma sorunu oluyor bu n8 deki flash lite 4 ü yüklemeye çalıştım telefonun hafızasında flash lite 3.1 olduğu için dahili bileşen hatası veriyor yüklenmiyor telefondan flash lite 3.1 i silebil sem belki yüklerim 4 ü xplorer de hangi surucude bu flash dosyaları c demi z demi yoksa d demi

Süleyman

Süleyman

Üye
zde fakat silsende yükleyemezsiz. Flaş lite s60v5 i desteklemiyor diye biliyorum.

gizemlixx

Üye
    Konu Sahibi
z sürücüsünde ki hangi klasörde yer alıyor süleyman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt