Online Sanal Market, Organik Gıda, Taze Sebze & Meyve - IOS UYGULAMA

Sponsorlu Bağlantılar

haydufyteam

Üye
    Konu Sahibi
Online Sanal Market, Organik Gıda, Taze Sebze & Meyve - IOS UYGULAMA
Tazedirekt: Online Sanal Market, Organik Gıda, Taze Sebze & Meyve, Doğal Et, Tavuk ve Süt Ürünleri


*Taze beslenin, iyi yaşayın*
Taze beslenmek, güvendiğiniz yerden, günlük alışveriş gerektirir. Bu da, zaman ve emek ister. Yoğun yaşam tempomuzda herşeye yetişmek ve bunca farklı görüş arasında doğru beslenme yöntemlerini bulmak çok zor, biliyoruz. Siz enerjinizi kendinize ve sevdiklerinize ayırın. Biz sizin için en taze gıdaları, günlük olarak, kendi çiftliklerimizden veya güvendiğimiz çiftçiler ve üreticilerden özenle seçiyoruz.

*Kendi elinizle seçmiş gibi*
Tazedirekt ürünlerinin tazelik ve kalitelerini çok yüksek standartlarda denetliyoruz.

*Kırmızı ette güvendiğimiz marka: Boğazköy Çiftliği*
Bursa Boğazköy’de 1,200 büyükbaş 5,000 küçükbaş kapasitesiyle dünya standartlarındaki besi çiftliklerimiz ile doğal, GDO’suz izlenilebilir et üretimimizi yapıyor, kendi et parçalama tesisimizde sağlıklı ve güvenilir ambalajlar ile paketliyor ve size sunmak için hazırlıyoruz.

*Sizin için, size özel organik tarım: Bostandere Çiftliği*
Bursa Bostandere’de 5 yıl önce hayata geçen 800 dönümlük organik tarım arazimiz 2015te ilk sertifikalı hasatını veriyor. Mevsiminde, doğal kaynakları en iyi şekilde kullanarak, ilaç, suni gübre, hormon ve zararlı katkı maddelerinden tamamen uzak tutularak yetişmiş bu ürünleri, muhteşem koku ve tatlarını kaybetmesinler diye siparişinizi aldıktan sonra hasat ediyor, ertesi gün elinizde olacak şekilde size getiriyoruz.

*Her gün onlarca yeni ürün*
Alışverişinizi tek bir yerden kolayca yapabilmeniz bizim için önemli. Hazır gelmişken, diğer gıda ve gıda dışı ihtiyaçlarınızı da alın, taşırken yorulmayın. Yeni tatlar keşfetmek istediğinizde ise, sizin için Türkiye’nin ve dünyanın farklı köşelerinden bulduğumuz yerel ve ithal ürünleri deneyebilirsiniz.

*Siparişiniz bize emanet*
Ürünlerimizi stoklamadan, aktarmadan, rafta bekletmeden +4 derecede kendi soğuk zincir araçlarımızda soğutarak, kendi personelimizle evinize teslim ediyoruz.


 
Son düzenleme:
anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:
 

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
470
Doğuş Pertez
haydaravısyon
Cevap
17
Görüntüleme
2K
papakudioflu
.eRCaN.
Cevap
0
Görüntüleme
1K
.eRCaN.


Üst Alt