Emrgncy
Üye
bu filme gidin ha![]()
internete düşmüş Metin ben şuan izliyorum

bu filme gidin ha![]()

Teşekkürler, o konuda haklısın evet şimdi biraz değiştirdim fena olmadı...Güzel olmuş ama sanki biraz bronzlaşman lazım...
Evet kardeşim... Nasıl fena olmamış değil mi?![]()

bu filme gidin ha![]()

Baktım shoplu resimler aldı başını gidiyor,ı bir tanede ben saçmalayayım istedim...Filmin ismini sonradan gordum.. Yazdigini da okumamistim... Bakiyorum bakiyorum bu hangi filmdi Aniston un yanindaki kim diyorum dusunuyordum... Alemsin yaw![]()

Teşekkürler gardaş çok sağol....
on numara olmuş kardeşim![]()
Gokcenli versyona mi
Metin bu filme gidilmez artik anca evde izlersin![]()

Teşekkürler gardaş ayıpsın ne demek,abi harbiden sende ne yetenekler varmış da biz bilmiyormuşuzdüğünde albüm hazırlatacak adamı da Buldum valla

bu yaz vizyonda bi kereGokcenli versyona mi
Metin bu filme gidilmez artik anca evde izlersin![]()

Eyvallah, iltifatın için teşekkürler Hüsnü Can'ım. Forumda kalıcı olarak ilk kez fotoğraf paylaştım...Abi sende benim gibi beyazsın .d Bu arada çok yakışıklısın abi haberin ola+ bu filmi hemen izlemem lazım .D

Teşekkürler Emrullah başkasının fotoğrafını koyup da günaha mı gireyim kardeşim elbette benim... Sonradan fotoğrafa bakınca niye aktör olmadım ki diyesim geldi be...güzelde abi gerçekten sizmisiniz?

Ne zaman yapalım abi...[ENGİN];4675135' Alıntı:bir ara ancelina ile bir filmde oynarık heralde![]()

Teşekkürler Mustafam harikasın kardeşim benim...Süper olmuş abi. Bir seferde hem yüzünü hem filmini hem de photoshop ustası olduğunu öğrendik![]()
yalnız program olarak photoshop kullanmadım... daha basit bir program ile yaptım...Teşekkürler Emrullah başkasının fotoğrafını koyup da günaha mı gireyim kardeşim elbette benim... Sonradan fotoğrafa bakınca niye aktör olmadım ki diyesim geldi be...
En az Gerard Butler kadar tutulurdum herhalde.![]()

Ne zaman yapalım abi...
---------- Eklendi @ 17:38:54 ---------- Yazıldı @ 17:38:05 ----------
Teşekkürler Mustafam harikasın kardeşim benim...![]()