Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teknosa , Bimeks ,Vatan , Gold , Darty , Media markt hepsine baktım en ucuzu vatan 969 tl . Media markta 1030 mu ney öyle bişeydi fakat arayıp konuştum hani en iyi fiyat garantisi pazarlık felan olayları 969 biraz zorluk çıksada 969 aldım .
Teknosa , Bimeks ,Vatan , Gold , Darty , Media markt hepsine baktım en ucuzu vatan 969 tl . Media markta 1030 mu ney öyle bişeydi fakat arayıp konuştum hani en iyi fiyat garantisi pazarlık felan olayları 969 biraz zorluk çıksada 969 aldım .
Bir konuda var Neo ile Optimus Black'in karşılaştırılması. Bir arkadaşımız tavsiye almak için teknosa'ya gidiyor. Satıcıya soruyor. Satıcının tavsiyesi Optimus Black oluyor.
Birde Neo'da wi-fi ve bağlantı sorunları olduğu söyleniyor. Dikkat et. Tekrar hayırlı olsun. Fiyatı için ise iyi fiyata almışsın Kılıfı kesinlikle ihmal etme ekran için endişelerim var