Öneriniz var mı varsa buraya gelin ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puck

Puck

Üye
    Konu Sahibi
bence guzel bı telefon sonyerıcson da ıyı bı markadır :oke:

Bir ara vazgeçicektim almaktan internetten baktığım yorumlardan dolayı ama burada konu açınca kötülenmedide o yüzden fikrim değişti :D

Puck

Puck

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tüm neo'lar böyle mi ? Aldığım zaman böyle klavyeli mi olacak ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
O ne öyle yav :D
Neo bu klavye yok neo'da :D

Puck

Puck

Üye
    Konu Sahibi
Yok yani öyle bişey :D Adamlar uğraşmış telefonu değiştirmiş :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Xperia pro olması lazım onun neo degil :D

Ocean258

Ocean258

Üye
Xperia Neo Guzel telefon hocam arkadasta var tavsıye ederım tasarımı falanda gayet hoş.. memnun arkadasım..

Puck

Puck

Üye
    Konu Sahibi
aldım telefonu. evet arkadaşlar bu yorumu neodan yazmış bulunmaktayim :-D

• Beğen
Tepkiler: technoshark
mstf_l

mstf_l

Üye
hayırlı olsun kardes

• Beğen
Tepkiler: Puck
Masha

Masha

Üye
Hayırlı olsun yetişemedim yorumlara :) Kendi Smartphone'numu tavsiye edecektim Optimus Black :) Fiyat olarak ne kadara aldın ?

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
hayırlı olsun kardeşim güle güle kullanman dileğiyle

• Beğen
Puck

Puck

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun yetişemedim yorumlara :) Kendi Smartphone'numu tavsiye edecektim Optimus Black :) Fiyat olarak ne kadara aldın ?

Teknosa , Bimeks ,Vatan , Gold , Darty , Media markt hepsine baktım en ucuzu vatan 969 tl . Media markta 1030 mu ney öyle bişeydi fakat arayıp konuştum hani en iyi fiyat garantisi pazarlık felan olayları :D 969 biraz zorluk çıksada 969 aldım .

Masha

Masha

Üye
Teknosa , Bimeks ,Vatan , Gold , Darty , Media markt hepsine baktım en ucuzu vatan 969 tl . Media markta 1030 mu ney öyle bişeydi fakat arayıp konuştum hani en iyi fiyat garantisi pazarlık felan olayları :D 969 biraz zorluk çıksada 969 aldım .
Hayırlı olsun güle güle kullan :)

buket2

buket2

Üye
bence lg optimus black'e bak hem uygun fiyatlı hem de baktığın bütün telefonların özelliklerine sahip

----------Eklendi @ 17:22:19 ---------- Yazıldı @ 16:55:31 ----------

görmemiştim hayırlı olsun :)

• Beğen
Puck

Puck

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :)

Masha

Masha

Üye
Teşekkürler :)

Tek sorun Screen shield & Kılıf bulamıyorum :(
Bir konuda var Neo ile Optimus Black'in karşılaştırılması. Bir arkadaşımız tavsiye almak için teknosa'ya gidiyor. Satıcıya soruyor. Satıcının tavsiyesi Optimus Black oluyor. :)
Birde Neo'da wi-fi ve bağlantı sorunları olduğu söyleniyor. Dikkat et. Tekrar hayırlı olsun. Fiyatı için ise iyi fiyata almışsın :oke: Kılıfı kesinlikle ihmal etme ekran için endişelerim var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt