Önerilen yazılım güncelleştirmesi var,sanırım anna..

Sponsorlu Bağlantılar

Aege

Aege

Üye
ben laptoptan yapmaya korkuyorum benim laptopun bataryası bozuk şarj olmuyor.prize takmadan çalışmıyor

cyber

cyber

Üye
En iyisi tel den

altannemre

Üye
benim de iptal ediliyo

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Arkadaşlar Destek Hattını Aradım. Adam Anna Güncellemesinin Gelmediğini, Normal De Bu Hafta Gelicekti, Ama Sorunlar Oluştuğunu Şahsi Fikrinin Bayram Dan Sonra Geleceğini Söyledi. Güncelleme Falan Yok.

pta123

pta123

Üye
eylül ilk haftası en geç beyler yine aynı yere geliyo konu nokia 16 sında yaptıgı acıklamda diğer ülkelerde 3 hafta sonra gelecegini söylemişti...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
şahşi fikrine kaldıysa 1 ay daha bekleriz galiba

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Adam Baya Samimiydi. :D Tahmin Üzerinden Bu Tarihler. Yani Aga Lar Şaka Maka Eylül Sonuna Kaldı İyimı .

pta123

pta123

Üye
eylül sonuna kalmaz hiç sanmıyorum yani yinede büyük konusmuym nokia bu :D

Barış Grc

Barış Grc

Üye
En Geç Arkadaşlar Eylül Ortası . Hayırlı Olsun . 2.5 Hafta Daha Bekleriz. :D

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
islem iptal edildi hatasini alanlar varmis bir iliskisi olabilir

WebStyle

WebStyle

Üye
Söz de Temmuz ayı içerisinde gelecekti. Sonra Ağustos'un son haftası denildi. Şimdi ise gsm operatörlerini suçlayarak Eylük başı ya da ortası gibi gelecek diyorlar. Artık bunlara ne kadar güvenebiliriz bende anlayamadım..

Aege

Aege

Üye
yakında eylül sonu denmesinden korkuyorum

emreipekci

emreipekci

Üye
naviye hala ulaşılamıyor, nokia da salladıkça sallıyor.. garibin ekmeği umut misali en ufak değişiklikte panikliyoruz.:off:
alman annasını yüklemiştim ama uygulama oyunları falan yüklememiştim. dün akşam onlarıda hallettim. artık hiç beklemeyecem bizim annayı. herhangi bir sorunla da karşılaşmadım zaten.

sizlere de tavsiyem alamanı yükleyin gitsin :d:

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
bende hiçbir güncelleme yok diyor
hatayi alanlarin telefon modeli veya rengi farkli olabilir hatayi alan arkadasin c6 si var onlara onceden geliyodu galiba belli olmaz bekleyelim bakalim bende cafeye gidip guncellestirmeyi denicem..

FastBreaker

FastBreaker

Üye
benim laptop da oyle fisi cekince kapaniyor :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
hatayi alanlarin telefon modeli veya rengi farkli olabilir hatayi alan arkadasin c6 si var onlara onceden geliyodu galiba belli olmaz bekleyelim bakalim bende cafeye gidip guncellestirmeyi denicem..
beklemekten başka bişey yapmıyoruzki

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
arkadaşlar gına gelmedimi yaa sizlerede bu anna mevzundan hadi bayram öncesi canımızı sıkmayalım..güzel bir muhabbet sayfası açalımda bari orada kafa dağıtalım ben inanın bu anna çıkmadı diye kız arkadaşımla tartıştım :/ değermiydi anna için kesinlikle değmezdi..ama nokia işte artık ilişkilere bile zararı var bu kuruluşun :D

Üst Alt