Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
dostum forumda ne kadar aktifsin bilmiyorum ama eser kardeşimizin konularına bakarsan faydalı ve kaliteli paylaşımlar yaptığını görürsün rastgele konuşma öyleya bırakın arkadaşlar güncelleme falan yok bazıları bu tür konuların çok mesaj aldığını bildiği için böyle konular açıyorlar ama konu biraz sonra kilitlenecek muhtemelen
kardes sorunlumusun ? ss attim onadami inanmiyosun ne yapayim amudami kalkayim ?ya bırakın arkadaşlar güncelleme falan yok bazıları bu tür konuların çok mesaj aldığını bildiği için böyle konular açıyorlar ama konu biraz sonra kilitlenecek muhtemelen
eyw abi bunlarin sikintisi nedir cozemedim bendostum forumds ne kadar aktifsin bilmiyorum ama eser kardeşimixib konularına bakarsan faydslı ve ksliteli paylaşımlsr ysptığını görürsün rastgele konuşma öyle
olabilir ama telefondan yapılmıyorsa neden telefona uyarı gelsinki170 mb cok benim kota 50mb .sehir disindayim bidebu guncellestirme pc kullanilarak yapiliyor sanirim cunku aciklamasinda "pc kullanarak guncelle" yaziyor cafeye gidince denicem
degil turkiye kayitlisenin telefon yurtdışı kayıtlı olmasın
Mantıklı...senin telefon yurtdışı kayıtlı olmasın
ne demek eser önemli değileyw abi bunlarin sikintisi nedir cozemedim ben
bilgi verme amacli olabilir hic denemedim bu sekilde telefonunu guncellestiren varsa bilgi verebilirmi nasil yapildigi hakkinda..olabilir ama telefondan yapılmıyorsa neden telefona uyarı gelsinki
nasil nerden bakiliyor ?şuan ovidende kontrol ettim gözükmüyo :/ uribaju yazılım güncelleme ayarlarını söylermisin sana zahmet
tamam gordum
varsayilan erisim noktasi=internet
guncelleme icin oto kontrol=ana sebekede
ayarlarim bu sekilde
----------Eklendi @ 12:32:58 ---------- Yazıldı @ 12:31:50 ----------
ozellikle c7 gumus renkli teleefonu olan arkadaslarin denemesini istiyorum cunku renge gore geliyor olabilir
tamam gordum
varsayilan erisim noktasi=internet
guncelleme icin oto kontrol=ana sebekede
ayarlarim bu sekilde
kardes anliyorum ama ben de forumda yeni biri degilim hadi oyle yeni uye olan biri olsa tamamkusura bakmayın ama anna çıktığından beri telefonu yurt dışı kayıtlı olanlar veya milleti kandırmaya çalışanlar çok oldu.temkinli yaklaşmam normal değil mi sizce
valla kendimden cok size gelmesini istedim cunku suan denemeye firsatim yok cafeye gitmem lazimAynı ayarlar benimkiyle ama henüz bir güncelleme yok.Dilerim yakında herkeze gelir bu güncelleme de kurtulur millet bu işkenceden, bende dahil olmak üzere...Renkler arasında bile bir sınıf ayrıcalığı olduğunu görmekse üzdü beni.Herkez aynı koşullara ve fırsat eşitliğine sahip olmalı bence.Siyah, gümüş veya beyaz, fark etmemeli. (:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?