oneriii

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
oneriii
merhaba arkadaslar. 3 telefon arasinda kaldim galaxy note, htc one x, iphone 4s size gore hangisi daha iyi? Buyuk olmasi sorun deil. Diger onereceyiniz telefonlar varmi? Para sorunsuz)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
One x.

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991

RizeOnline

Üye
Note alacaksın rahat olacaksın..

aşikar53

aşikar53

Üye
ben de samsung galaxy 2 ile hetece sensation ekle arasında kaldım sonunda karar verip samsung galaxy 2 aldım memnunum gayet hızlı ekrana büyük güzel süper ya

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

ama one x micro sd bellek yok(

----------Eklendi @ 14:20:00 ---------- Yazıldı @ 14:18:47 ----------

Note alacaksın rahat olacaksın..

evet artik note karar verdim. Ama bi sikintim var. Rom, root konusunda bilgim az yardimci olursa iyi olurdu

----------Eklendi @ 14:20:43 ---------- Yazıldı @ 14:20:00 ----------

ben de samsung galaxy 2 ile hetece sensation ekle arasında kaldım sonunda karar verip samsung galaxy 2 aldım memnunum gayet hızlı ekrana büyük güzel süper ya

s2 guzel alet ama kamerada sorunlu

klongs

klongs

Üye
kardeş bende ilk s2 yi aldığımda root ile romun farkını bile bilmiyordum yavaş yavaş öğrendim sende öğrenirsin s2 alsaydın root rom konusunda yardımcı olurdum ama note u bilmiyorum

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeş bende ilk s2 yi aldığımda root ile romun farkını bile bilmiyordum yavaş yavaş öğrendim sende öğrenirsin s2 alsaydın root rom konusunda yardımcı olurdum ama note u bilmiyorum
cok saol kardesim. Artik note almaya kararliyim hadi hayirlisi

raprap95

Üye
android alda ne alırsan al ama s3 beklemen daha mantıklı dehşet bit cihaz olucak gibime geliyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt