Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oneriii
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 2278944
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
oneriii
merhaba arkadaslar. 3 telefon arasinda kaldim galaxy note, htc one x, iphone 4s size gore hangisi daha iyi? Buyuk olmasi sorun deil. Diger onereceyiniz telefonlar varmi? Para sorunsuz)
Mobilator
Emekli Yönetici
One x.
RizeOnline
Üye
Note alacaksın rahat olacaksın..
aşikar53
Üye
ben de samsung galaxy 2 ile hetece sensation ekle arasında kaldım sonunda karar verip samsung galaxy 2 aldım memnunum gayet hızlı ekrana büyük güzel süper ya
ben de samsung galaxy 2 ile hetece sensation ekle arasında kaldım sonunda karar verip samsung galaxy 2 aldım memnunum gayet hızlı ekrana büyük güzel süper ya
kardeş bende ilk s2 yi aldığımda root ile romun farkını bile bilmiyordum yavaş yavaş öğrendim sende öğrenirsin s2 alsaydın root rom konusunda yardımcı olurdum ama note u bilmiyorum
kardeş bende ilk s2 yi aldığımda root ile romun farkını bile bilmiyordum yavaş yavaş öğrendim sende öğrenirsin s2 alsaydın root rom konusunda yardımcı olurdum ama note u bilmiyorum