Öneri Öneri xxxxx

Sitede Böyele Birsey Olsunmu Olmasınmı

• Kullanılan toplam oy
    8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Tamam rütbeyi bosver hic degilse bi sey yaptıgımızda bi ödül ne bileyim yetki verilse
Mesela Ayın Uyesi olmak icin aktiflik ve yardım etmek gerekir birilerine onun gibi bir sey yapıldımı karsılıgıda olmalı .. söylediginde dogru keske konuyu boyle acmasaydım dusuncemi tam olarak aktaramadım

Tepkiler: .NeXuS.
Öncelikle denetim şart.
Sırf dosya yüklemek için yine mesaj kasanlar olacaktır.Bence bu fikir de işe yaramaz.

NEXUS

Üye
Öncelikle denetim şart.
Sırf dosya yüklemek için yine mesaj kasanlar olacaktır.Bence bu fikir de işe yaramaz.
yok öle demedim yüksek rütbede olucak , bölelikle mesaj kasanlar oraya geliyim derken zaten banlanırlar

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle denetim şart.
Ya abi mesaj kasmakla alakalı degil kaliteli konu acmak icin yardımcı olur hem mesaj kasmakla alakası yok
yok öle demedim yüksek rütbede olucak , bölelikle mesaj kasanlar oraya geliyim derken zaten banlanırlar
Aynen bu yüzden konuyu degiştirdim simdi daha acık olur

NEXUS

Üye

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
ben bunu hiç anlamadım
bazen gözden kaçabiliyor
Ya nasıl anlatayım hani onemli konular fılan baslık ve normal konu diye ayrılıyor ya onu diyom konu kaliteli ama baslıga giremicrk kadar iyi degilse basına yıldız dikat cekici birsey konulsun

NEXUS

Üye
Öyle olduğunu düşünen kişiler adminlerle iletişime geçer konuları incelenir ve gerekli ise yetkileri verilir.
şimdi adam tuğgeneral olmuş ve yetki verilmemiş diyelim ama gerekli konu sayısı 50 olduğu için verilmemiş diyelim

Verilmesin demiyorum zaten.
Hak ediyorsa verilir diyorum.
Öbür türlü yine kontrol zor olur.

Reşwan

Emekli Yönetici
Karışık mevzulara gidiliyor
Dosya yetkisini düzenli kaliteli paylaşımlarda bulunan üyelerimiz istediğinde yada kendimiz fark ettiğimizde değerlendirip veririz.

Sizin söylediğiniz Vip üyelik ayrıcalıklı üyeliklerdir, üyelere ayrıcalık tanırsak kargaşa olur, en basiti kıskançlıktan başlar. Yıllardır bu sistemi kullanıyoruz herkes kendi emeğiyle hak ettiği rütbeye ulaşır, eğer düzeni değişirsek dengeyi bozarız istikrarımız kaybolur.

Keyifli forumlar arkadaşlar

Tepkiler: @Safak, asigsasi ve .NeXuS.

NEXUS

Üye
Bencede Katılıyorum Değiştirilmemeli hiç. konu kilitlenmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...