@Safak
Üye
-
Konu Sahibi
-
söylediginde dogru keske konuyu boyle acmasaydım dusuncemi tam olarak aktaramadımölede o kulanıcıya haksızlık olur , özellikler o rütbede değilmi adamında hakkı var ve siteyi terkeder gider ve maxicep sitesinin bütün düzeni gider. ve yeni üyelerin hepsi mesaj kasar hangi birini banlıyacak
Öncelikle denetim şart.Böle Değil Başka Türlü Olsun Bence , Belli Bir Rütbede Mesela Konu Açarken Denetim İstemesin , Başka bir rütbeye gelince dosya ekleme yetkisi gelsin onun gibi konuyu açan kişinin dediği gerçekten gereksiz.
bu arada smileyleri kullanmak isteyen yine kullanır sitenin yardım bölümünde smiley listesi var ordan istediğini url yi kopyala diyip resim olarak konuya yapıştırır veya kodunu alır geçer.
yok öle demedim yüksek rütbede olucak , bölelikle mesaj kasanlar oraya geliyim derken zaten banlanırlarÖncelikle denetim şart.
Sırf dosya yüklemek için yine mesaj kasanlar olacaktır.Bence bu fikir de işe yaramaz.
Ya abi mesaj kasmakla alakalı degil kaliteli konu acmak icin yardımcı olur hem mesaj kasmakla alakası yokÖncelikle denetim şart.
Sırf dosya yüklemek için yine mesaj kasanlar olacaktır.Bence bu fikir de işe yaramaz.
Aynen bu yüzden konuyu degiştirdim simdi daha acık oluryok öle demedim yüksek rütbede olucak , bölelikle mesaj kasanlar oraya geliyim derken zaten banlanırlar
Dosya yüklemek için rütbeye gerek yok zaten hak eden kişilere bu yetki veriliyor.yok öle demedim yüksek rütbede olucak , bölelikle mesaj kasanlar oraya geliyim derken zaten banlanırlar
ben bunu hiç anlamadımKonuyu anlamatım soyle diyelim.
Mesela bi konu acıyon konu o platformda cok tutuyor bunu yapana 1aylık dosya eklemesi yapma hakkı.
Cok yararlı bi konu acıyor o konunun basına yıldız ne bileyim dikkat cekcek bir sey olsun .... Bunun gibi
bazen gözden kaçabiliyorDosya yüklemek için rütbeye gerek yok zaten hak eden kişilere bu yetki veriliyor.
Öyle olduğunu düşünen kişiler adminlerle iletişime geçer konuları incelenir ve gerekli ise yetkileri verilir.ben bunu hiç anlamadım
bazen gözden kaçabiliyor
Ya nasıl anlatayım hani onemli konular fılan baslık ve normal konu diye ayrılıyor ya onu diyom konu kaliteli ama baslıga giremicrk kadar iyi degilse basına yıldız dikat cekici birsey konulsunben bunu hiç anlamadım
bazen gözden kaçabiliyor
şimdi adam tuğgeneral olmuş ve yetki verilmemiş diyelim ama gerekli konu sayısı 50 olduğu için verilmemiş diyelimÖyle olduğunu düşünen kişiler adminlerle iletişime geçer konuları incelenir ve gerekli ise yetkileri verilir.
Boyle seyler icin adminlar ilgilenirmi bilememÖyle olduğunu düşünen kişiler adminlerle iletişime geçer konuları incelenir ve gerekli ise yetkileri verilir.
İlgileniyolarBoyle seyler icin adminlar ilgilenirmi bilemem
Anlamadım.şimdi adam tuğgeneral olmuş ve yetki verilmemiş diyelim ama gerekli konu sayısı 50 olduğu için verilmemiş diyelim
Ya kim ilgilenecek?Boyle seyler icin adminlar ilgilenirmi bilemem
şimdi birisi tuğgeneral olmuş ve açtığı konu sayısı 70 , 50 tanesi paylaşım gerekli paylaşım ama genel olarak herkeze yardımcı oluyor diyelim şimdi ona verilmesse haksızlık olmazmı biraz o kadar emek verip tuğgeneral olmuşAnlamadım.
BenAnlamadım.
Ya kim ilgilenecek?
Maxicepin farkıİlgileniyolar
Verilmesin demiyorum zaten.şimdi birisi tuğgeneral olmuş ve açtığı konu sayısı 70 , 50 tanesi paylaşım gerekli paylaşım ama genel olarak herkeze yardımcı oluyor diyelim şimdi ona verilmesse haksızlık olmazmı biraz o kadar emek verip tuğgeneral olmuş
Ben
ben zaten hakedenden bahsediyorum ama bu adminlere kalmamalı adminlerinde işleri güçleri varVerilmesin demiyorum zaten.
Hak ediyorsa verilir diyorum.
Öbür türlü yine kontrol zor olur.
Ya diyom kaliteli konu acanlara verilsinVerilmesin demiyorum zaten.
Hak ediyorsa verilir diyorum.
Öbür türlü yine kontrol zor olur.
Bu görüşe katılmıyorum.ben zaten hakedenden bahsediyorum ama bu adminlere kalmamalı adminlerinde işleri güçleri var, bu otomatik olmalı
Veriliyor zaten.Ya diyom kaliteli konu acanlara verilsin
Bencede KatılıyorumKarışık mevzulara gidiliyor
Dosya yetkisini düzenli kaliteli paylaşımlarda bulunan üyelerimiz istediğinde yada kendimiz fark ettiğimizde değerlendirip veririz.
Sizin söylediğiniz Vip üyelik ayrıcalıklı üyeliklerdir, üyelere ayrıcalık tanırsak kargaşa olur, en basiti kıskançlıktan başlar. Yıllardır bu sistemi kullanıyoruz herkes kendi emeğiyle hak ettiği rütbeye ulaşır, eğer düzeni değişirsek dengeyi bozarız istikrarımız kaybolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?