Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
önerebileceginiz cfw var mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
emreyılmaz5454
Üye
Konu Sahibi
önerebileceginiz cfw var mı ?
hafta önce teli dead phone yaptım zor bi şekilde telefonu düzelttim ben annaya dönmek istedim yapamadım sitede konu var ama yapamadım teli yine dead phone ederim açamam bu sefer hiç diye ellemiyorum bana güzel bi cfw öneren var mı ?
cihaz aynı cihaz değilmi cfw konularında böyle bir ayrım görmedim yukliyebilirsin bence
emreyılmaz5454
Üye
Konu Sahibi
peki flashlıyorum o zman ama bişey daha sorcam ben evolsu atmak istersen geçen hafta o sw reset at dedi attım sonunda bi hata oluştu tel dead phone oldu zar zor düzelltim şimdi sw reset yapmaktan korktugum için evolsu ellemiyorum
peki flashlıyorum o zman ama bişey daha sorcam ben evolsu atmak istersen geçen hafta o sw reset at dedi attım sonunda bi hata oluştu tel dead phone oldu zar zor düzelltim şimdi sw reset yapmaktan korktugum için evolsu ellemiyorum
valla o sorun genelde herkeste oluyor yani yuzde 90 olunca yazılım yuklenmiş oluyor ama yorumlarda dead phone olan hiç görmedim
emreyılmaz5454
Üye
Konu Sahibi
peki saol da yine dead olur diye korkuyom nese eski cfw kalsın
Plesk234
Üye
Yükle hiç bişe olmaz isteğin cfwyi at. Ben c6 yı satmadan önce cfw yapıyordum. Toplasan 125 kere format attım. Dead çok oldu phoneix ile tekrar acılır.