önerebileceginiz cfw var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

emreyılmaz5454

Üye
    Konu Sahibi
önerebileceginiz cfw var mı ?
hafta önce teli dead phone yaptım zor bi şekilde telefonu düzelttim ben annaya dönmek istedim yapamadım sitede konu var ama yapamadım teli yine dead phone ederim açamam bu sefer hiç diye ellemiyorum :) bana güzel bi cfw öneren var mı ?

arslanla

arslanla

Üye
evols cfw sini yükle üst konularda var...

• Beğen
Tepkiler: emreyılmaz5454
smh60

smh60

Üye
Kardeşim konu ile alakasız yorum yapmayınn :nono:

emreyılmaz5454

Üye
    Konu Sahibi
onur kardeş benim tel silver degil black

- - - Eklendi - - -

evols yüklicem ama sw reset atmadan atsam bişey olur mu

emreyılmaz5454

Üye
    Konu Sahibi
o jelly bean ıyüklicm ama bide benim product cod farklı sonu 83 black onlar silver

emreyılmaz5454

Üye
    Konu Sahibi
peki flashlıyorum o zman ama bişey daha sorcam ben evolsu atmak istersen geçen hafta o sw reset at dedi attım sonunda bi hata oluştu tel dead phone oldu zar zor düzelltim şimdi sw reset yapmaktan korktugum için evolsu ellemiyorum

yaren_dede

yaren_dede

Üye
peki flashlıyorum o zman ama bişey daha sorcam ben evolsu atmak istersen geçen hafta o sw reset at dedi attım sonunda bi hata oluştu tel dead phone oldu zar zor düzelltim şimdi sw reset yapmaktan korktugum için evolsu ellemiyorum

valla o sorun genelde herkeste oluyor yani yuzde 90 olunca yazılım yuklenmiş oluyor ama yorumlarda dead phone olan hiç görmedim

emreyılmaz5454

Üye
    Konu Sahibi
peki saol da yine dead olur diye korkuyom nese eski cfw kalsın :)

Plesk234

Üye
Yükle hiç bişe olmaz isteğin cfwyi at. Ben c6 yı satmadan önce cfw yapıyordum. Toplasan 125 kere format attım. Dead çok oldu phoneix ile tekrar acılır. :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Jan

Jan

Üye
Nokia c6-01 belle Special Final - var ben onu kullanıyorum sanada tavsiye ederim kardeşim

Takipçi Satın Al

Üst Alt