OnePlus One için Stok Android 4.4.4 Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

AdemOyuklu

Üye
    Konu Sahibi
OnePlus One için Stok Android 4.4.4 Yayınlandı
OnePlus One için Stok Android 4.4.4 Yayınlandı

Mobil dünyasında en dikkat çeken akıllı telefonların başında OnePlus One geliyor. Telefonu özel yapan birçok özeliği bulunuyor. Güçlü işlemi, 4K Ultra HD video kaydı, tasarımı ve bütçe dostu fiyat OnePlus One’da öne çıkan detaylar. OnePlus One’ı yazılım özelliğiyle de ön plana çıkarabiliriz.Telefon kutudan CyanogenMod geliştirici ekip tarafından oluşturulan Android 4.4.2 KitKat tabanlı CM 11S yazılımıyla çıkıyor. Geliştirici topluluğundan büyük destek alması beklenen akıllı telefon için CyanogenMod ROM yerine stok Android deneyimi istiyorsanız sizi sevindirecek bir haber veriyor.

Telefonun üretimini üstlenen OnePlus, akıllı telefon için stok Android 4.4.4′ü yayınladı. %100 saf Android deneyimi sunan yeni ROM’da üreticinin resmi forum sitesinde yayınlandı. Üstelik ROM’u yüklediğiniz takdirde telefon garanti kapsamı dışına çıkmıyor.

Yayınlanan ROM genel itibariyle kararlı bir yapı sunsa da jiroskop, şifreleme ve VPN özelliği henüz çalışmıyor. ROM’da bunlar dışında henüz tespit edilmeyen hatalarla karşılaşmak mümkün.

Eğer OnePlus One’ı satın almaya başaran şanslı kullanıcılardansanız buradan stok Android ROM’u indirerek Recovery üzerinden telefonunuza yükleyebilirsiniz.
 

tugsahh32

Üye
hayırlı olsun :)
 


Üst Alt