OnePlus 7 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
OnePlus 7 Root Atma ve TWRP Yükleme
Amiral gemisi katili sloganıyla yola çıkan ve kısa süre içerisinde milyonlarca kitleye hitap eden markalardan biri olan OnePlus bildiğiniz üzere uygun fiyatlı amiral gemisi modelleri ile dünya genelinde adından söz ettirmeyi başaran bir akıllı telefon üreticisi olarak dikkat çekiyor. Şirketin piyasaya sürdüğü en yeni modellerden OnePlus 7 Pro ve OnePlus 7 yine özelliklerinin yanında fiyat etiketleriyle milyonlarca kişinin dikkatini çekmişti.

Bu yazıda sizlere OnePlus 7 root atma ve OnePlus 7 twrp yükleme işlemleri hakkında kısaca bilgi vereceğim. Şirket cihazın kaynak dosyalarını hızlı bir şekilde paylaştığı için geliştiriciler çok kısa süre içerisinde twrp ve root için gerekli dosyaları hazırlayarak sunabiliyor. Bu işlemlerden sonra telefonunuzda meydana gelebilecek herhangi bir sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir.

OnePlus 7 TWRP Yükleme

Öncelikle BURAYA tıklayarak OnePlus 7 bootloader kilidi açma işlemini yapın. Sonrasında telefonunuzu tamamen kapatın. Ses kısma + güç butonlarına aynı anda basılı tutarak telefonu fastboot modunda açın ve kablo ile bilgisayara bağlayın. tıklayarak OnePlus 7 twrp dosyasını indirin ve adını recovery.img olacak şekilde değiştirerek adb klasörü içerisine atın. Sonrasında cmd ( komut ) ekranını adb klasörü içerisinde açın.
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın. Birkaç saniyelik işlemin ardından OnePlus 7 twrp yükleme işlemi bitecektir.

OnePlus 7 Root Atma

tıklayarak OnePlus 7 root için gerekli olan Magisk 19.3 dosyasını indirin ve direkt olarak telefonunuzun içine atın. Sonra telefonu tamamen kapatın. Ses açma + güç tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonu recovery modunda açın. Install ( Yükle ) kısmına gelerek indirmiş olduğunuz Magisk 19.2 dosyasını bulun ve seçerek yükleyin. Yüklemeden sonra telefonu yeniden başlatın. Menüde Magisk uygulamasını görüyorsanız OnePlus 7 root atma işlemi başarıyla bitmiştir.
 
  • Beğen
Tepkiler: papakudioflu


Üst Alt