[ÖNEMLİ GÜNCELLEME]GM Discovery ''Yeni Fiyat/Performans Kralı'' Fan Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Yok araştırıp alacanda öyle bir telefon için en düşük fiyat 1000 lira olur

- - - Eklendi - - -

Taş çatlasın 900

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Benimde anlamadığım nokta o umarım düzgün bişey olur

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Modern Combat 5, Asphalt 8 ve Brothers in Arms 3'ü rahatça oynatırsa diyecek bir şey yoktur :) Bekleyelim görelim.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Modern Combat 5, Asphalt 8 ve Brothers in Arms 3'ü rahatça oynatırsa diyecek bir şey yoktur :) Bekleyelim görelim.
Harbiden ben bunları düşünmeden aldım bir arkadaş sayesinde filan ama bir oyunlar ikincisi de cm gibi takımlardan destek alıcakmıyız eğer gelirse çünkü güncelleme gelmesin sıkıntı değil benim için bunlar aklımda bir soru işareti oluşturmuyo değil.

Lohengram

Lohengram

Üye
Harbiden ben bunları düşünmeden aldım bir arkadaş sayesinde filan ama bir oyunlar ikincisi de cm gibi takımlardan destek alıcakmıyız eğer gelirse çünkü güncelleme gelmesin sıkıntı değil benim için bunlar aklımda bir soru işareti oluşturmuyo değil.

Bu sistemin şuan için kaldırmayacağı oyun yok diyebilirim :good:

• Beğen
Tepkiler: Buğra
TheMadness

TheMadness

Üye

CM bu cihaza destek vermez malesef. Kaynak kodları varsa developerlar CM'u bu cihaza portlayabilirler.

LimePie

LimePie

Üye
tek kelimeyle harika telefon fiyatına göre

muhsinix

Üye
arkadaşlar ben 20 haziranda aldım disco yu ama video otofokusda hiç iyi değil. ben önceden vivaz kullanıyordum onun video çekimi çok iyiydi. discoveryle karşılaştırıyorum çok fark var. hemen netleşemiyor önce bulanık sonra düzeltiyor.izlerken gıcık oluyor. vivazda öyle bir şey olmuyor onda sürekli otofokus vardı. gerçekten de sony kamerada en güzeli. ama discoveryi de çok sevdim sadece videoda sorun var bence

ssbrutality

Üye
siz nerde kaldnz ya cm 1.9 bile coktan cıktı.cok geri kalmssnz çok..dh dan gelip yazaym dedim.buradan dğl donanımhabere bekleriz.her konuda!!

kamboz

kamboz

Üye
2 Eylül güncelleme yayınlandı 65mb kamera sistem hızlandırma türkçelrşmeyen bazı menüler düzeltilmiş

lucyy77

Üye
gruba ekleyebilr misiniz .

kerem28yuksel

Üye
guruba eklerseniz sevinirim

Secret26

Secret26

Üye
gruba eklemenizi rica ediyorum

Uhops

Uhops

Üye
Grub zaten gmd ana konu isimli konuda değil mi?

kerem28yuksel

Üye
gurupda bitane gmd gurubu var gereksiz konu
:locked:

Üst Alt