Invoke
Üye
Ucuzsa vardır bi tırtlık![]()
En pahalısı en iyisidir hacı
(!)Ucuzsa vardır bi tırtlık![]()
(!)Yok araştırıp alacanda öyle bir telefon için en düşük fiyat 1000 lira olur
- - - Eklendi - - -
Taş çatlasın 900

Harbiden ben bunları düşünmeden aldım bir arkadaş sayesinde filan ama bir oyunlar ikincisi de cm gibi takımlardan destek alıcakmıyız eğer gelirse çünkü güncelleme gelmesin sıkıntı değil benim için bunlar aklımda bir soru işareti oluşturmuyo değil.Modern Combat 5, Asphalt 8 ve Brothers in Arms 3'ü rahatça oynatırsa diyecek bir şey yokturBekleyelim görelim.
Harbiden ben bunları düşünmeden aldım bir arkadaş sayesinde filan ama bir oyunlar ikincisi de cm gibi takımlardan destek alıcakmıyız eğer gelirse çünkü güncelleme gelmesin sıkıntı değil benim için bunlar aklımda bir soru işareti oluşturmuyo değil.

Bİde nickin gibi Cynogen değil CAynogenmod ları da görürsek bir şey kalmıyor zatenBu sistemin şuan için kaldırmayacağı oyun yok diyebilirim![]()

Bİde nickin gibi Cynogen değil CAynogenmod ları da görürsek bir şey kalmıyor zaten![]()

Harbiden ben bunları düşünmeden aldım bir arkadaş sayesinde filan ama bir oyunlar ikincisi de cm gibi takımlardan destek alıcakmıyız eğer gelirse çünkü güncelleme gelmesin sıkıntı değil benim için bunlar aklımda bir soru işareti oluşturmuyo değil.