İpucu onedrive

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

merkel02

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
onedrive
Herkese selam. Dostlar cahilliğimi mazur görün bir sorum olacak. Yakışıklı bir L1520'ye sahibim. Sorum bu onedrive ile ilgili. Fotoğraflar kısmında 'çevirimiçi' diye one drive Facebook ve twitterda olan fotoları görüyoruz. Ben one drivein orada olmasını istemiyorum nasıl halledebilirim. Ya da görünmesini istemediğim fotoğraflarımı ayrı bir klasör mü yapmalıyız...? Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi bayramlar.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sistemin ne ona göre yazayım büyük ihtimal 8.1 kullanıyorsun, isterden direk dosyalar kısmından onedrive'ı veya facebook resimleri silebilirsin tekrar gelemsini istemiyorsanda bazı ayarları yapılmalı

merkel02

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeşim sistemim 8.1 denim. Heyecanla yardımını bekliyorum

4MaGuS

4MaGuS

Üye
kardeşim sistemim 8.1 denim. Heyecanla yardımını bekliyorum
normalde ilk facebook hesabı açtığında eşitleme falan yapılsınmı diye soruyorda şuan onu bulamadım bende birde telim windows 10 olduğu için biraz farklı, siz isterseniz facebook hesabını tamamen kaldırıp resimler falan kontrol edin hepsini silin daha sonra tekrar hesap ekleyin o kısımda hesap girdikten sonra eşitleme ile ilgili bir şeyler soruyor o kısımları biraz dikkatli okuyun sorununuz çözülecektir ondrive'da emin değilim onuda aynı yöntemi deniyebilirsiniz

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Herkese selam. Dostlar cahilliğimi mazur görün bir sorum olacak. Yakışıklı bir L1520'ye sahibim. Sorum bu onedrive ile ilgili. Fotoğraflar kısmında 'çevirimiçi' diye one drive Facebook ve twitterda olan fotoları görüyoruz. Ben one drivein orada olmasını istemiyorum nasıl halledebilirim. Ya da görünmesini istemediğim fotoğraflarımı ayrı bir klasör mü yapmalıyız...? Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi bayramlar.
sorunuzu tam anlamadım facebook ve teitter da olan size ait fotoğraflarımı görüyorsunuz yoksa herhangibir paylaşıma ait fotolarımı görüyorsunuz muhtmel birinci söylediğimdir ama yinede sormuş olayım ve şöyle cevap vereyim,

siz fotoğraf çektiğinizde yada telefona aktardığınızda otomatik olarak fotoğrafları onedrive arşivliyor muhtemelen siz paylaştığınız fotoları siliyorsunuz ve bunları onedrive üzerinden görmeye devem ediyorsunuz. (buraya kadar herşeyi doğru anlamışsam devam ediyorum) eğer çektiğiniz yada paylaştığınız fotoğrafların arşivlenmesini istemiyorsanız ayarlardan yedeklemeyi (fotoğrafları yedeklemeyi yanlışlıkla telefon yedeklemesini kapatmayın) kapatın (ama bunu tavsiye etmiyorum ve yanlışım olmasın 15gb bir alan verilmiş olması lazım kullanın yani ben tüm resimleri onedriveda yedekliyorum. ok yedeklensin ama tel de görmek istemiyorum derseniz tel fotoğroflar ayarlardan onedrive foto ve videoları gösteri kapatın. sorunuzu doğru anlamışsam cevabı budur. umarım yardımcı olur.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bende de OneDrive fotolarda görünüyordu sol üstteki 3 çizgiye tıkladım Ayarlara girdim oradan OneDrive resimlerini gösterme dedim oldu :) inşallah işine yarar

merkel02

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ağalarım beylerim daha detaylı bir şekilde bahsedeyim

şimdi fotoğraflara girdiniz
Ekranı sola çekip Tümü'nden Albümler'e geldiniz
Orada Film rulosu - Kaydedilen resimler - Ekran görüntüleri - Whatsapp kutucuklarının altında "Çevrimiçi" nin altında onedrive (siyah renkte) , twitter (mavi renkte), Facebook ( koyu mavi renkte) kutucuklar var.
Onedrive kutusuna basınca Benimle paylaşılan - En yeni fotoğraflar - Film rulosu - Kaydedilen resimler ve onedrive albümleri kutuları var.
Ben bu siyah görünen onedrive kutusunu oradan kaldırmak istiyorum. Fotoğraflarımda görünmesini istemiyorum. kaydettiğim fotoları Sadece onedrive uygulamasını açınca oradan ulaşmak istiyorum.
Bende de OneDrive fotolarda görünüyordu sol üstteki 3 çizgiye tıkladım Ayarlara girdim oradan OneDrive resimlerini gösterme dedim oldu :) inşallah işine yarar
Hakkında Hesaplar Seçenekler çıkıyor sonra?
sanırım burada anlatmaya çalıştım

dosya şifresi yasin**2

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

Orada Film rulosu - Kaydedilen resimler - Ekran görüntüleri - Whatsapp kutucuklarının altında "Çevrimiçi" nin altında onedrive (siyah renkte) , twitter (mavi renkte), Facebook ( koyu mavi renkte) kutucuklar var.
Onedrive kutusuna basınca Benimle paylaşılan - En yeni fotoğraflar - Film rulosu - Kaydedilen resimler ve onedrive albümleri kutuları var.
Ben bu siyah görünen onedrive kutusunu oradan kaldırmak istiyorum. Fotoğraflarımda görünmesini istemiyorum. kaydettiğim fotoları Sadece onedrive uygulamasını açınca oradan ulaşmak istiyorum.

dosya şifresi yasin**2
Söylediğiniz şey şu an için mümkün değil (yani kalkmaz o kutucuk oradan) :) :) ama Windows 10 güncellemesi ile yeni bir galeri uygulaması gelecek ve onda böyle bir olay olmayacak

Aybars1979

Aybars1979

Üye

dosya şifresi yasin**2
şöyle bir sıkıntı var o zaman ben win10tp kullanıyorum ve albümler uygulamasında değiniz olay görünmüyor yok yani orada onedrive kutucuğu. haftaya 8. yeni yapı yayınlanacak zaten şuan ki durumda bile istisnalar harici gayet kullanılabilir durumda 8. yapı daha da iyi olabilir en azından bir denemiş olursunuz win10 da. size win10 u önereceğim bu durumda. :D

merkel02

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hepinize çok teşekkür ederim. Sağ olun arkadaşlar. Sonuçlandığına göre konu kilitlenebilir: ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt