ONe x te Stylus kalem ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

060560540

Üye
    Konu Sahibi
ONe x te Stylus kalem ?
Merhaba arkadaşlar Htc one x te veya one x plus ta Stylus kalem kullanılabilirmi?Deneyen var mı?..Bunu sormamdaki amaç Sketch Pro programını one x e kurmak ve stylus kalemle çizimler yapmak...Esasen plus modelini almak istiyorum lakin ingilterede dahi ha deyince bulunmayan model ve sağolsun kuzenim şu an itibariyle gittiği ingilterede yana döne x plus aramakta...Sizlere ayrıca danışmak istediğim eger ki plus modelini bulamazsa..normal one x mi almalıyım yoksa galaxsy note 2 mi daha cazip olur?

Gonlüm tabii one x (plus)ama işe mantık karışınca galaxy note 2 yide düşünmeden edemiyorum ozellikle 2 gb ram ileride beni tel terfisine zorlamayacaktır kanatineyim...

One X 410 sterlin
One X Plus 540 sterlin
Galaxy Note 2 430 sterlin

Deneyimi olanların cevaplamalarını rica ediyorum...

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Note 2 derdim ama acaip pahaliymis ingilterede

060560540

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 derdim ama acaip pahaliymis ingilterede

Neredeyse aynı fiyata fiyatlar güncel 1-2 saat once oradan iletilen fiyatlar..Ama Artık one x beyaz alınmış durumda..Hayırlısı ile 9 aralıkta telefon elimde..Uyumlu stylus kalemde alınmış durumda...

Marka fanı değilim ama araştırma sonuçlarımda bırakın one x plus ı one x bile kamerada s3 e ve note 2 ye bariz fark atmakta...Hız işlemci dersen evet ufak farkla s3 venote 2 one x i geçebilir ama bence one x.Zati bu tür telefonları multimedia için almıyormuyuz?... e o zaman one x veya plus bence biçilmiş kaftan....

Uruloki

Uruloki

Üye
Neredeyse aynı fiyata fiyatlar güncel 1-2 saat once oradan iletilen fiyatlar..Ama Artık one x beyaz alınmış durumda..Hayırlısı ile 9 aralıkta telefon elimde..Uyumlu stylus kalemde alınmış durumda...

Marka fanı değilim ama araştırma sonuçlarımda bırakın one x plus ı one x bile kamerada s3 e ve note 2 ye bariz fark atmakta...Hız işlemci dersen evet ufak farkla s3 venote 2 one x i geçebilir ama bence one x.Zati bu tür telefonları multimedia için almıyormuyuz?... e o zaman one x veya plus bence biçilmiş kaftan....

Son guncelleme ile s3 u geciyor one x note 2 nin dibinda birinciyse one x plus(garip bir bicimde ucucak kacacak denilen s4 pro chipsetleri bir halt yapamadi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt