'Önceliğimiz Android'i yenmek!'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
'Önceliğimiz Android'i yenmek!'
Bu açıklama Google'ı ne kadar korkutur bilemeyiz ama Nokia, Android'i hedef aldığını resmen duyurdu.

Nokia CEO'su Stephen Elop MWC 2011'de

Nokia CEO'su Stephen Elop, Mobil Dünya Kongresi'nde yaptığı konuşmada ilk önceliklerinin 'Android'i yenmek' olduğunu söyledi.

Nokia'nın Microsoft'la Windows Phone işletim sistemiyle çalışan cihazlar üzerine yaptığı anlaşmayla ilgili konuşan Elop, Windows Phone cihazları üreten tek şirket olmak gibi bir hedeflerinin olmadığını söyledi.

Kendi Yorumum: Android le ne alıp veremedikleri var anlamadım =D bence madem hem symbian hem meego hem windows phone la yola devam etcekler bunların arasına bide android i katıp daha geniş içerik ve kullanıcıya seçim şansı sunabilirler belki zor olabilir ama bazı telefonlarda android bazılarında symbian bazılarında wp7 olabilirdi hatta biraz daha abartıp bir telefonun farklı işletim sistemleriyle piyasaya sunabilirlerdi evet bu biraz abartı olurdu ama görüşüm bu yönde :oke:

[alikan]

[alikan]

Üye
Konu manyağı yaptınız forumu herkes nokia ve windows ortaklığıyla ilgili haberlerden bi parça kesip konu açar oldu

Utku

Utku

Üye
uff boşverin :hmmm

AYNA

AYNA

Üye
google androidi çıkarınca nokia batmaya başladı bu yüzden rakip firmayı yenmek istiyor bu yüzden windows ile birleşti bence.win rakip değil mi diceksiniz tabiki rakip ama öncedende win vardı ama nokia karşısında zaten birşey yapamıyordu.

pRime.

pRime.

Üye
Bu windows ile Nokia Androidi zor yener. Başka birşey söylerdim ama anlayan anladı zaten. :ehe: :D :kop:

berkayevs4

berkayevs4

Üye
bencede isteyen istediği işletim sistemini alsa
Mesela wm 10 dolar meego 15 dolar symbian 20 dolar android 25 dolar gibi..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
[alikan];3212916' Alıntı:
Konu manyağı yaptınız forumu herkes nokia ve windows ortaklığıyla ilgili haberlerden bi parça kesip konu açar oldu
beğenmiyosan bakmazsın arkadaşım aynı haberleri ısıtıp vermiyoruz sonuçta gündemi paylaşıyoruz güncel konular çıktıkça forum üyelerini bilgilendiriyoruz

slant1111

slant1111

Üye
google 1 numara <3 xP symbian kullanyrm ama xP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt