Amaru Shady
Üye
Zenginsen değer lakin paranı biriktirip almışsan veya durumun orta halliyse değmez.
milyarder de olsam bende SII varken SIII almam. iPhone 4'den 4S'e geçerim ama o olmaz. Gerek yok.
Zenginsen değer lakin paranı biriktirip almışsan veya durumun orta halliyse değmez.
Kesinlikle deymez heleki s2 kin daha 2 aylıkken..daha 2 aylık
Bir ben anlamıyorum evet ama anlayan kişi kendini belli ediyor s3 le iphone 4s i karşılaştırmak nasıl bir mantıktır galaxy s2 bile zaten çoğu yönüyle 4s ten iyiydi s3 le ancak 5 5s çıkınca onları karşılaştırırsınız.
s3 ün üstün yanları aklıma gelenler şarj olayı en başta , testleri biraz takip edersen hız farkınıda anlarsın browser mark olsun benchmarklar olsun hepsinde s3 üstün geliyo smart stay smart alert pop up play s voice vb vb gibi özellikler sayesinde s3 çok daha üstün.Bir tek arayüzle olmuyo bu işler malesef.Satış farklarından anlaşılıyor zaten hangi telefonun daha üstün olduğu.
- - - Eklendi - - -
@Reşwan
Bana yeterli gelmedi demekki.Küfür kullanmamışım argo kullanmamışım ne hakla gelip yorumumu değiştiriyorsun ?
4'ten 4S'e geçmek mantıklı oluyo S2'den S3'e geçmek mantıksız oluyo yani)))))))) Telefonun 2 aylık olmasa kesinlikle geçmeni tavsiye ederdim ama telefonun daha yepyeni hiç bi telefon için değiştirmeye değmez ne 4s,ne onex,ne de s3 için.

Kardeşim illa fark olucak bi üst model sonuçta S2 ile S3 arasında da fark var değiştirmek isteyen S2 yerine S3 de alabilir iphone 4 yerine 4S alınabildiği gibi ama elinde yepyeni telefon varken 1300-1500 lira para verdiğin 2-3 ekstra özellik 1-2 sn daha hızlı diye de 2000 lira vermek saçma olur
4 ile 4s arasindaki farklara bakarsan anlarsin neden mantikli kardesim![]()

benimde s3 alasım geldi,burada 1.000 TL ye falan satıp alsammıki ?ama gerek yok ya boşver ben memnunum...
O değil de baban telefonu alman için senden para mı istiyor garibime gittide
Birde s3'ün dokunmatik cam'ı iphone tarzı çabuk kırılan o yönüde kötü.