Önceden S2 Kullanıpta Şimdi S3 Alan Arkadaşlar Bir Bakar mısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa

15097

15097

Üye
değmez.

erko merko

erko merko

Üye
İphone 4'ten 4s'ye geçilir fakat galaxy s2'den s3'e geçmek bence çok saçma olur yani değmez verdiğin paraya. Htc one x+ çıkacak sanırım illada değiştircem diyorsan onu al derim çıkınca, en azından verdiğin paraya değer.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

moniacful

Üye
Sakin htc ye bulasma aktif kullanin sarj suresi 3 saati gecmiyo. 4 den 4s gecilir cunku aralarinda ucurum var. S2 ile s3 arasinda ucurum yok. Bide s3 cok saglikli 0.30 civari sar degeri var

longway

longway

Üye
Hiç bulaşma deymez

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
4'ten 4S'e geçmek mantıklı oluyo S2'den S3'e geçmek mantıksız oluyo yani :))))))))) Telefonun 2 aylık olmasa kesinlikle geçmeni tavsiye ederdim ama telefonun daha yepyeni hiç bi telefon için değiştirmeye değmez ne 4s,ne onex,ne de s3 için.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Bir ben anlamıyorum evet ama anlayan kişi kendini belli ediyor s3 le iphone 4s i karşılaştırmak nasıl bir mantıktır galaxy s2 bile zaten çoğu yönüyle 4s ten iyiydi s3 le ancak 5 5s çıkınca onları karşılaştırırsınız.
s3 ün üstün yanları aklıma gelenler şarj olayı en başta , testleri biraz takip edersen hız farkınıda anlarsın browser mark olsun benchmarklar olsun hepsinde s3 üstün geliyo smart stay smart alert pop up play s voice vb vb gibi özellikler sayesinde s3 çok daha üstün.Bir tek arayüzle olmuyo bu işler malesef.Satış farklarından anlaşılıyor zaten hangi telefonun daha üstün olduğu.

- - - Eklendi - - -

@reşwan
Bana yeterli gelmedi demekki.Küfür kullanmamışım argo kullanmamışım ne hakla gelip yorumumu değiştiriyorsun ?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bir ben anlamıyorum evet ama anlayan kişi kendini belli ediyor s3 le iphone 4s i karşılaştırmak nasıl bir mantıktır galaxy s2 bile zaten çoğu yönüyle 4s ten iyiydi s3 le ancak 5 5s çıkınca onları karşılaştırırsınız.
s3 ün üstün yanları aklıma gelenler şarj olayı en başta , testleri biraz takip edersen hız farkınıda anlarsın browser mark olsun benchmarklar olsun hepsinde s3 üstün geliyo smart stay smart alert pop up play s voice vb vb gibi özellikler sayesinde s3 çok daha üstün.Bir tek arayüzle olmuyo bu işler malesef.Satış farklarından anlaşılıyor zaten hangi telefonun daha üstün olduğu.

- - - Eklendi - - -

@Reşwan
Bana yeterli gelmedi demekki.Küfür kullanmamışım argo kullanmamışım ne hakla gelip yorumumu değiştiriyorsun ?

İlk olarak argo söylem, küfür yasak.Bunun yok öyle değil böyle değil şeklinde bir açıklaması olamaz.Argoya izin verilirse ileride küfürler başlayacak çünkü.Ayrıca utanmasanız Galaxy Ace 4S'ten iyi diyeceksiniz.Aynı zamanda çıkan 4S bile Galaxy SIII ile aynı performansı veriyor ve gayet karşılaştırılabilir durumdalar ki App Store daha gelişmiş ve düzgün bir market olduğundan çok büyük avantajlarıda var Galaxy SIII'e karşı.Fakat benzer zamanlarda çıkan Galaxy SII - Iphone 4S arasında bu kadar rekabet yoktu.Var denildi öyle lanse edilmeye çalışıldı ama 4S ufak tefek neredeyse her kullanıcı için önemsiz olan 1-2 şey dışında her açıdan üstündü Galaxy SII'den.He fiyatı uçuktu, hala pahalı doğru ama SII'den çok daha üstün bir telefon.Üstün olduğu çoğu yönü söyler misin bize hangileriymiş onlar öğrenelim.Ayrıca 4S'in satışlarının 5 dolayısıyla baltalandığı ve 5'in yapılan araştırmalar ile ne kadar büyük patlama yapacağı malum.Evet 4S ile Galaxy SIII kıyaslanmamalı ama bu performans için değilde aralarında 1 yıl olduğu için olmalı.İstersen Iphone 5'i görelim ondan sonra konuşalım.

klongs

klongs

Üye
bir elimde s2 var bir elimde s3 s3 süper bir şey anlatılmaz yaşanır derler ya öyle bir şey incele bir süper en iyisi tekno markete git ikisini incele

qezma

qezma

Üye
S3 derim arkadasım ımkanın varsa al omurluk olsun.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
4'ten 4S'e geçmek mantıklı oluyo S2'den S3'e geçmek mantıksız oluyo yani :))))))))) Telefonun 2 aylık olmasa kesinlikle geçmeni tavsiye ederdim ama telefonun daha yepyeni hiç bi telefon için değiştirmeye değmez ne 4s,ne onex,ne de s3 için.

4 ile 4s arasindaki farklara bakarsan anlarsin neden mantikli kardesim :)

avcitalip

avcitalip

Üye
benimde s3 alasım geldi,burada 1.000 TL ye falan satıp alsammıki ? :) ama gerek yok ya boşver ben memnunum...

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye

4 ile 4s arasindaki farklara bakarsan anlarsin neden mantikli kardesim :)
Kardeşim illa fark olucak bi üst model sonuçta S2 ile S3 arasında da fark var değiştirmek isteyen S2 yerine S3 de alabilir iphone 4 yerine 4S alınabildiği gibi ama elinde yepyeni telefon varken 1300-1500 lira para verdiğin 2-3 ekstra özellik 1-2 sn daha hızlı diye de 2000 lira vermek saçma olur :)

klongs

klongs

Üye
benimde s3 alasım geldi,burada 1.000 TL ye falan satıp alsammıki ? :) ama gerek yok ya boşver ben memnunum...

1000tl fark verilmez babamda s3 700tl ver değişelim dedi yok dedim ama 150 tl verilir

nokia_belle

nokia_belle

Üye
O değil de baban telefonu alman için senden para mı istiyor garibime gittide:oha:
Birde s3'ün dokunmatik cam'ı iphone tarzı çabuk kırılan o yönüde kötü.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
O değil de baban telefonu alman için senden para mı istiyor garibime gittide:oha:
Birde s3'ün dokunmatik cam'ı iphone tarzı çabuk kırılan o yönüde kötü.

Bende 13 yaşımdan beri istediğim her şeyi biriktirerek alırım.Babam 100-200 lira -o da yetmezse- destek dışında karışmaz -.-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt