Önceden S2 Kullanıpta Şimdi S3 Alan Arkadaşlar Bir Bakar mısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karamba70

Üye
    Konu Sahibi
Önceden S2 Kullanıpta Şimdi S3 Alan Arkadaşlar Bir Bakar mısınız
Evet Arkadaşlar Bende Değiştirmek İstiyorum S2 'mi Galaxy S3 Le Değiştiren Arkadaşlar Ne Gibi Farklılıklar var Biraz Bahseder misiniz

moniacful

Üye
bende s2 var ama çok fark var emin ol tip olarak muhteşem muhteşem çok muhteşem ötesi bence

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
değmez.

Türe

Türe

Üye
aynen değmez 4s al daha iyi ;)

karamba70

Üye
    Konu Sahibi
zenginlik demiyelimde elimdeki galaxy s2 yi 1000 tl ye satıp üzerine 150 tl gibi bi para ödeyerek alacam sizce ?

karamba70

Üye
    Konu Sahibi

Aynen öyle (h)

- - - Eklendi - - -

1150 tlye nerden buldun da alıyorsun

ingiltereden getiren bi arkadaşım var daha kutulu bitek garantisi yok 1150 tl çoğu sitelerdede böyle zaten yurt dışlarının fiyatı

codblackops2

codblackops2

Üye
sen bilirsin ama s2'n garantiliyse değmez

codblackops2

codblackops2

Üye
dediğim gibi ben olsam garantili s2'yi garantisiz s3'e tercih ederdim.
Ama karar senin

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Onu alacağına One X veya 4S öneririm ;)

onurgunay35

onurgunay35

Üye
s2 Den s3 geçtim kimseyi dinleme eğer garan varsa kesinlikle değer ama yoksa s2 de gayet iyi bi telefon htc one x miş iphone 4s miş diyenleri dinleme saçmalıyolar onlar hiç s3 kullanmamış

• Beğen
Tepkiler: 4PuNiSHeR ve MasteLaa
geneluye

geneluye

Üye
zaten s2 2 aylıksa neden s3 almadın ki? s2 almışsın?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
s2 Den s3 geçtim kimseyi dinleme eğer garan varsa kesinlikle değer ama yoksa s2 de gayet iyi bi telefon htc one x miş iphone 4s miş diyenleri dinleme saçmalıyolar onlar hiç s3 kullanmamış
Konuştuklarına dikkat eder misin.. !! One x diyenler saçmalamışmış .. S3 ün üstün yanlarını say o zaman kardeşim..Millete de saçmalama felan deme kendi fikrini söyle kafidir..Nereden biliyorsun kullanmadığımızı ??

random1

random1

Üye

Telefondan bir tek sen mi anlıyorsun? Laflarına dikkat et. Bende One X öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt