Ön Ödemeli Kart Alıcam Tavsiyeniz Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    5

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
Ön Ödemeli Kart Alıcam Tavsiyeniz Var Mı?
Selam arkadaşlar, ön ödemeli kart alıcam fakat hangilerini alsam karar veremedim.

-İnternette alışverişlerde kullanıcam
-Yanımda büyük nakit yerine kartımı taşımayı gerekli işyerlerinde kullanmayı planlıyorum

Aklıma takılan bakiye olmadığında aylık ücreti kesemeyince ilk yüklemede mi kesiyorlar yoksa hiç mi almıyorlar?

Birde işlem başına ücretleri var mı?

Kısaca ön ödemeli kart önerileriniz ve nedenleri ile ön ödemeli kartlar hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkür ediyorum. Konu yanlış yerdeyse özür dilerim.

avast

avast

Üye
İninal

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
İnnial kart en iyisi diye duymuştum kardeşim.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
inanali almanı öneriyorum kendim kullanıyorum Mastercard olduğundan heryerde geçiyor. aylık 1 tl kullanım ücreti var başkada kesintisi yok sitesinde para olduğunda keser yazıyor burdan daha detaylı bilgi alırsın

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
Hepinizin cevapları için tek tek teşekkür ederim sizlere.

1# PayPal Nakit, İninal, PayByMe bunlar dışında bu tarz kartlar var mı?

2# Visa nın olup MasterCard ın olmaması bir sorun olur mu? Veya ne artıları olur?

#3 Kartları ayda bir kullanırım tahminimce sizce almaya değer mi? Piyasada üç kart var diye biliyorum. Üçünü alsam yılda ortalama 100 tl cepten çıkartmış olucam tam emin değilim yaa :/

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
İnnial en sağlamı kardeşim. Visa genelde kredi kartları için mastercard genelde bankamatik kartları için diye biliyorum. Visa olması daha avantajlı. Üçünü almana gerek yok innial kart hepsiyle yapacağını sunar bence sana

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
İnnial en sağlamı kardeşim. Visa genelde kredi kartları için mastercard genelde bankamatik kartları için diye biliyorum. Visa olması daha avantajlı. Üçünü almana gerek yok innial kart hepsiyle yapacağını sunar bence sana

Teşekkürler İninal de nakit çekim yokmuş PayPal da bu varmış ama PayPal da işi sömürmeye bağlamış herşeyden kesinti yapıyor.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Teşekkürler İninal de nakit çekim yokmuş PayPal da bu varmış ama PayPal da işi sömürmeye bağlamış herşeyden kesinti yapıyor.
İnnial kart en iyisidir :D Paypal işin bilmişliğini bulmuş

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben İninal Kullanıyorum Çok Memnunum Hiç Bir Sıkıntısını Görmedim Sanada Öneririm

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
Herkes İninal diyor demek ki İninal de karar kılmam gerek

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ininal al bencede ama sora ekstra borç çıkartıyor sora :ehe

0MG90

0MG90

Üye
İninal al
PayByMe iyi ama Visa Electron o. Her yerde kullanılmıyor.

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Paypal

Üst Alt