codblackops2
Üye
Ifşa olduk
Hmm işte heskes yok aldatmam yazmıs acaba hc o raddeye gelen oldumu? Sormak lazm aldatmak ılla bırıyle yatmak anlamına gelmıyo bakmak yada onu arzulamakta aldatmaktır bana göre eğer aldatyosa aldatılyosa wardır bi sebebı

Son düşüneceğim o olur hayatta,zaten kendime bir sözüm var''evlenirsem,sadece bir kez evleneceğim''Yani boşanmam sonum olur.
O yüzden bu kadar bekliyorum![]()

Sebepleri çok geçerli bile olsa, yakalanma ihtimalin hiç olmasa bile o pişmanlık duygusuna değer mi acaba.

peki aldatılcak olsan? (olayı çok mu zorlaştırdım)Üsküdar da da hawa pek güzelmis hawa atmak gbi olmasınknuyada gelnce hala aynı fıkrdym aldatmam dıyenleri cok g6rdum
Havanı almaya devam ette çok hava alma ayrıca sigarada yok sana artıkÜsküdar da da hawa pek güzelmis hawa atmak gbi olmasınknuyada gelnce hala aynı fıkrdym aldatmam dıyenleri cok g6rdum
Sen kim aldatmak kimAldatılcak olsam kı zamanında aldatıldm hatayı kendmde ararm ònce kocama ıstedklernı weremyosam ewdetmutlu edemyosam aldatılmaya mahkumumdur ama ortada bisey yoksa o adam azms der bosarm gder

Aslın da şu var,ilişki zamanla sabit bir hale geliyor öylelikle ayrılmayada gidiyor.
Aldatılma olmasa bile böyle olaylar çok oluyor,zamanla senden sıkıldım falan demeye başlıyor çiftler birbirine.
Bir günde geliyor o kişiden alakasız bir şekilde ayrılsa da,aldatılmış gibi içine oturuyor neden böyle yaptık diyip tekrardan birbirine dönüyorlar ama eskisi gibi olmuyor bazıları anca eski heycanı yeniden yaşatıyorlar.
Tamam aldatılmak/aldatmak hiç bir zaman hoş birşey değil hiç bir zamanda tadılası bir olay değildir onlar ama ilişkilerin bitmesi sadece aldatılmaya veya tartışmaya dayalı olmuyor.