ömür boyu pişman olacağınızı bile bile, aldatır mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Şu vardır''pişman olcaksan,yapma''derler:)

Şizofren_

Şizofren_

Üye
    Konu Sahibi
Tecrübeli arkadaşlar aranıyor:) Aydınlatın bizi:ehe

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Hmm işte heskes yok aldatmam yazmıs acaba hc o raddeye gelen oldumu? Sormak lazm aldatmak ılla bırıyle yatmak anlamına gelmıyo bakmak yada onu arzulamakta aldatmaktır bana göre eğer aldatyosa aldatılyosa wardır bi sebebı

:oke:

- - - Eklendi - - -

Son düşüneceğim o olur hayatta,zaten kendime bir sözüm var''evlenirsem,sadece bir kez evleneceğim''Yani boşanmam sonum olur.
O yüzden bu kadar bekliyorum:)

daha cok beklersin oyle bir'i zor
bulunur.:ehe

pelın_

Üsküdar da da hawa pek güzelmis hawa atmak gbi olmasın:) knuyada gelnce hala aynı fıkrdym aldatmam dıyenleri cok g6rdum

Şizofren_

Şizofren_

Üye
    Konu Sahibi
Üsküdar da da hawa pek güzelmis hawa atmak gbi olmasın:) knuyada gelnce hala aynı fıkrdym aldatmam dıyenleri cok g6rdum
peki aldatılcak olsan? (olayı çok mu zorlaştırdım)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Havanı almaya devam ette çok hava alma ayrıca sigarada yok sana artık;)
Çevrende çok normal,yani düzgün davranan edebiyle duran yok gibi birşey.
Onlardan da doğru düzgün birşey göremeceğine göre öylelerine denk gelirsin.

pelın_

Aldatılcak olsam kı zamanında aldatıldm hatayı kendmde ararm ònce kocama ıstedklernı weremyosam ewdetmutlu edemyosam aldatılmaya mahkumumdur ama ortada bisey yoksa o adam azms der bosarm gder

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Aldatılcak olsam kı zamanında aldatıldm hatayı kendmde ararm ònce kocama ıstedklernı weremyosam ewdetmutlu edemyosam aldatılmaya mahkumumdur ama ortada bisey yoksa o adam azms der bosarm gder
Sen kim aldatmak kim:D

man20

man20

Üye
bu konu bana aşk-ı memnu dizisini hatırlattı :hmmm

greenmile

greenmile

Üye
bu nasıl soru pişman olacağımı bilsem niye aldatayım,pişman olup olmayacağımı görebilmek için önce aldatmalıyım ki bi daha yapmayayım.

man20

man20

Üye
benim bildiğim bişey vardır ki insanın gözü döndümü herşeyi yapar. aşkta böle bişi. bu konuya tam bi cevap veremiyorum. aklımdan cevaplar geçiyor ama kelimelere dökemiorum. sürekli düşünce halindeyim. yoksa deliriyor muyum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
İnsan hiç böyle bişey yaparmı hayvandan farkı kalmaz sonda

paki96

paki96

Üye
ben cok :cool: bi cocugum kimse ayrılmaz :ehe:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Aslın da şu var,ilişki zamanla sabit bir hale geliyor öylelikle ayrılmayada gidiyor.
Aldatılma olmasa bile böyle olaylar çok oluyor,zamanla senden sıkıldım falan demeye başlıyor çiftler birbirine.
Bir günde geliyor o kişiden alakasız bir şekilde ayrılsa da,aldatılmış gibi içine oturuyor neden böyle yaptık diyip tekrardan birbirine dönüyorlar ama eskisi gibi olmuyor bazıları anca eski heycanı yeniden yaşatıyorlar.
Tamam aldatılmak/aldatmak hiç bir zaman hoş birşey değil hiç bir zamanda tadılası bir olay değildir onlar ama ilişkilerin bitmesi sadece aldatılmaya veya tartışmaya dayalı olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_ ve pelın_
paki96

paki96

Üye
:alkis:

cukuleaks

Üye
Sonradan özür dileyeceğim birşeyi ve pişman olacağım şeyi asla yapmam. Ve birşeyi yapmadan önce 3 kez düşünürüm. 1 doğrumu diye düşünürüm , 2 yanlışmı diye düşünürüm , 3 her ikisinin analizini yapar ahlak süzgecinden gerçiririm. Sonra ne çıkarsa onu yaparım.. :)

pelın_

Aslın da şu var,ilişki zamanla sabit bir hale geliyor öylelikle ayrılmayada gidiyor.
Aldatılma olmasa bile böyle olaylar çok oluyor,zamanla senden sıkıldım falan demeye başlıyor çiftler birbirine.
Bir günde geliyor o kişiden alakasız bir şekilde ayrılsa da,aldatılmış gibi içine oturuyor neden böyle yaptık diyip tekrardan birbirine dönüyorlar ama eskisi gibi olmuyor bazıları anca eski heycanı yeniden yaşatıyorlar.
Tamam aldatılmak/aldatmak hiç bir zaman hoş birşey değil hiç bir zamanda tadılası bir olay değildir onlar ama ilişkilerin bitmesi sadece aldatılmaya veya tartışmaya dayalı olmuyor.

nokta.

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_ ve nokia_belle
paki96

paki96

Üye
Kızlar Benim Cazibeme Dayanamazlar:D:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt