Omnia2 mi Wave mi??

Sponsorlu Bağlantılar

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
telefonu kurcaladıkca yeni seyler keşfetmek istiyorum.omnia2 beni yolda bırakmıcak bu konuda.windows mobile:oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Sen daha telefonu eline bile almamışken ben Türkçe yapma-Pro,oyun,tema yükleme,Sistem ayarlarını tamamlama ve Masaüstlerini düzenleme yaptım.Sen hala o telefonu bir şey sanmaya devam et..Ama doğru yha sizlerde olmasanız Nokia nereden kazanacak devam baba devam:ehe:ehe

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
omnia2 kullanan varmı??bide ondan görüş alalım

OğuzcanAbi

Üye
Sen daha telefonu eline bile almamışken ben Türkçe yapma-Pro,oyun,tema yükleme,Sistem ayarlarını tamamlama ve Masaüstlerini düzenleme yaptım.Sen hala o telefonu bir şey sanmaya devam et..Ama doğru yha sizlerde olmasanız Nokia nereden kazanacak devam baba devam:ehe:ehe

nerden biliosun benim kullanmadığım bu konuşmalar da ne

campsnac1

Üye
windows telefonda pek iyi değil diyor çogu kişi...

eagleneco

eagleneco

Üye
Ben daha önce motorola mpx200 kullanıyordum. Bende senin düşündüğün gibi window mobile olsun demiştim ama wave aklımı çeldi. 5gün önce aldım. Gerçekten çok memnunum. Şöyleki : Bir telefonda fotoğraf çekim kalitesinin bu kadar iyi olabileceğini düşünmezdim. Küçücük led flaşın bu kadar etkili olabileceğini düşünmezdim. İşletim sistemi gayet hızlı ve kullanışlı.
Rehberde numara bulma olsun çağrı kaydetme sistemi olsun kusur bulamadım. Tabi ki omnia 2 kötü telefon değil.
Tek söyleyebileceğim 2 side çok iyi ama wave i alırsan pişman olmazsın. Ki artıları var omnia 2 ye göre ekran, kamera, hd video kaydetme vs.
n900 yazmış bazı arkadaşlar bence bu sınıfa bile girmez o tel.

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
Ben daha önce motorola mpx200 kullanıyordum. Bende senin düşündüğün gibi window mobile olsun demiştim ama wave aklımı çeldi. 5gün önce aldım. Gerçekten çok memnunum. Şöyleki : Bir telefonda fotoğraf çekim kalitesinin bu kadar iyi olabileceğini düşünmezdim. Küçücük led flaşın bu kadar etkili olabileceğini düşünmezdim. İşletim sistemi gayet hızlı ve kullanışlı.
Rehberde numara bulma olsun çağrı kaydetme sistemi olsun kusur bulamadım. Tabi ki omnia 2 kötü telefon değil.
Tek söyleyebileceğim 2 side çok iyi ama wave i alırsan pişman olmazsın. Ki artıları var omnia 2 ye göre ekran, kamera, hd video kaydetme vs.
n900 yazmış bazı arkadaşlar bence bu sınıfa bile girmez o tel.

wave hakkında bi kaç sorum var cvplarsan sevinirim
1)zoom kare kare mi yaklaştırıyo?
2)led flaş kameraya yakın olduğu için fotoda pembelik falan yapıyıormuş sende varmı böyle bişi?
ilgin alakan için tşkrler:oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
wave al

eagleneco

eagleneco

Üye
wave hakkında bi kaç sorum var cvplarsan sevinirim
1)zoom kare kare mi yaklaştırıyo?
2)led flaş kameraya yakın olduğu için fotoda pembelik falan yapıyıormuş sende varmı böyle bişi?
ilgin alakan için tşkrler:oke:
foto da pembelikle hiç karşılaşmadım. bende duydum o pembelik olayını.
zoom kare kare yaklaştırıyo malesef. Bu fotoda çok önemli değilde, video çekerken kare kare zoom hiç hoş değil.
Bide şu var videoda hoş değil diyorum ama çoğu fotoğraf makinesi video çekerken zoom bile yapmıyo o yüzden ben çok takılmadım mevzuya.

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
foto da pembelikle hiç karşılaşmadım. bende duydum o pembelik olayını.
zoom kare kare yaklaştırıyo malesef. Bu fotoda çok önemli değilde, video çekerken kare kare zoom hiç hoş değil.
Bide şu var videoda hoş değil diyorum ama çoğu fotoğraf makinesi video çekerken zoom bile yapmıyo o yüzden ben çok takılmadım mevzuya.

teşekkürler:oke:

--------------- Ekleme ---------------

evet arkadaşlar başka yorumları olan yokmu?

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
beyler bukadarmı yaa?korkmayın konuşun bu iki tel hakkında.size danıştım...

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
wave java uygulamaları çalıştırıyormu?sadce bada ya özel uygulamalarımı yüklemek zorundayız?

izmirligenc

izmirligenc

Üye
omnia 2 derim wawede guzel ama isletim sistemi bakimndan bilemiyorum omnia 2de hersey var uygulama sikintisi cekmezsin

levasinay

levasinay

Üye
wave

campsnac1

Üye
kesinlikle wave...ayrıca samsung apps te gelişiyor hergün...

dafiaa

Üye
arkadaslar wave almak için son sorularım biraz mazur görün beni :D
forumda gördm yaşadkları sornlar şöyle ;
1)kies ile ilgili sorn yaşıolar
2)telefon kapanıp açılıoms (nfsshift yüklerken fln da oldu dien war)
3)biriyle knsrken ses boğuk gelioms,net gelmiomş fln diolar
4)nacvigasyonu nasıl ücretsiz yapablrm ?
5)son olarak ta telefonu kabından çıkardktan snra hanı ekranda şeffaf bi bantta bada yazısı 1ghz fln filan yazısı war ya o telefon ekranında iz yapıoms cok net görülmese de dkkatli baknca belli oluoms
tüm bu sorunlar herkeste mi war yoksa onlarda mı..bu tip sorunları olan oldu mu ? yardımlarınızı bekliyormmm!!!!

carpediem42

Üye
arkadaslar wave almak için son sorularım biraz mazur görün beni :D
forumda gördm yaşadkları sornlar şöyle ;
1)kies ile ilgili sorn yaşıolar
2)telefon kapanıp açılıoms (nfsshift yüklerken fln da oldu dien war)
3)biriyle knsrken ses boğuk gelioms,net gelmiomş fln diolar
4)nacvigasyonu nasıl ücretsiz yapablrm ?
5)son olarak ta telefonu kabından çıkardktan snra hanı ekranda şeffaf bi bantta bada yazısı 1ghz fln filan yazısı war ya o telefon ekranında iz yapıoms cok net görülmese de dkkatli baknca belli oluoms
tüm bu sorunlar herkeste mi war yoksa onlarda mı..bu tip sorunları olan oldu mu ? yardımlarınızı bekliyormmm!!!!

1)kieste hiçbir sorun yok. bende windows7 64 bit olduğu halde sorunsuz çalışıyor.
2)hayır ama tus kilidi kapalı iken kapama tusuna basılı tutarsan reset atıyor yeniden başlıyor tel. ama hata değil firma böyle koymuş bildiğime göre.
3)ben böyle bir sorunla karsılasmadım.
4)navigasyon konusunda zayıf kalmıs biraz. uydulara gec bağlanıyor ama haritayı yükleyip bakabiliyorsun. malesef parayla alırsan yönlendirme yapıyor. suan baska seceneğin yok.
5)ben basarı güvencesi ile aldım ve ekranda öyle bir sorunla karsılasmadım. ayna gibi tertemiz.:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt