Sen daha telefonu eline bile almamışken ben Türkçe yapma-Pro,oyun,tema yükleme,Sistem ayarlarını tamamlama ve Masaüstlerini düzenleme yaptım.Sen hala o telefonu bir şey sanmaya devam et..Ama doğru yha sizlerde olmasanız Nokia nereden kazanacak devam baba devamsadece gülerim![]()

__Black__ WAVE DEN MEMNUN MUSUN
Sen daha telefonu eline bile almamışken ben Türkçe yapma-Pro,oyun,tema yükleme,Sistem ayarlarını tamamlama ve Masaüstlerini düzenleme yaptım.Sen hala o telefonu bir şey sanmaya devam et..Ama doğru yha sizlerde olmasanız Nokia nereden kazanacak devam baba devam![]()
Zaten kesin bir yargıda bulunmadım sadece varsaydım anlatımımda;nerden biliosun benim kullanmadığım bu konuşmalar da ne
windows telefonda pek iyi değil diyor çogu kişi...

Ben daha önce motorola mpx200 kullanıyordum. Bende senin düşündüğün gibi window mobile olsun demiştim ama wave aklımı çeldi. 5gün önce aldım. Gerçekten çok memnunum. Şöyleki : Bir telefonda fotoğraf çekim kalitesinin bu kadar iyi olabileceğini düşünmezdim. Küçücük led flaşın bu kadar etkili olabileceğini düşünmezdim. İşletim sistemi gayet hızlı ve kullanışlı.
Rehberde numara bulma olsun çağrı kaydetme sistemi olsun kusur bulamadım. Tabi ki omnia 2 kötü telefon değil.
Tek söyleyebileceğim 2 side çok iyi ama wave i alırsan pişman olmazsın. Ki artıları var omnia 2 ye göre ekran, kamera, hd video kaydetme vs.
n900 yazmış bazı arkadaşlar bence bu sınıfa bile girmez o tel.

foto da pembelikle hiç karşılaşmadım. bende duydum o pembelik olayını.wave hakkında bi kaç sorum var cvplarsan sevinirim
1)zoom kare kare mi yaklaştırıyo?
2)led flaş kameraya yakın olduğu için fotoda pembelik falan yapıyıormuş sende varmı böyle bişi?
ilgin alakan için tşkrler![]()
foto da pembelikle hiç karşılaşmadım. bende duydum o pembelik olayını.
zoom kare kare yaklaştırıyo malesef. Bu fotoda çok önemli değilde, video çekerken kare kare zoom hiç hoş değil.
Bide şu var videoda hoş değil diyorum ama çoğu fotoğraf makinesi video çekerken zoom bile yapmıyo o yüzden ben çok takılmadım mevzuya.

arkadaslar wave almak için son sorularım biraz mazur görün beni
forumda gördm yaşadkları sornlar şöyle ;
1)kies ile ilgili sorn yaşıolar
2)telefon kapanıp açılıoms (nfsshift yüklerken fln da oldu dien war)
3)biriyle knsrken ses boğuk gelioms,net gelmiomş fln diolar
4)nacvigasyonu nasıl ücretsiz yapablrm ?
5)son olarak ta telefonu kabından çıkardktan snra hanı ekranda şeffaf bi bantta bada yazısı 1ghz fln filan yazısı war ya o telefon ekranında iz yapıoms cok net görülmese de dkkatli baknca belli oluoms
tüm bu sorunlar herkeste mi war yoksa onlarda mı..bu tip sorunları olan oldu mu ? yardımlarınızı bekliyormmm!!!!