Omnia2 mi Wave mi??

Sponsorlu Bağlantılar

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
Omnia2 mi Wave mi??
arkadaşlar telefon alağım ama kararsızım bu iki telefon arasında kaldım.sizce hangisi??

__black__

__black__

Üye
tabiki wave hiç düşünme al pişman olmazsın

Lacoste

Lacoste

Üye
wavenin fiyatı daha uygun ve işlemci olarak daha güçlü işletim sistemi olsun süper amoled ekranı olsun bluetooth 3.0 olsun wifi n-draft olsun pil ömrü olsun wawe gerçekten iyi bir cihaz wave al diyorum

campsnac1

Üye
bence wave çünkü uygulaması daha çok..omnia nın az sanırım..samsungapps ten bakabilirsin.uygulamalar bölümünden..

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
omnia2 deki geniş ekran ve windows mobile çelişkide bırakıyo beni :hmmm

OğuzcanAbi

Üye

ikisinide al:ehe

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
tabiki wave

OğuzcanAbi

Üye
wawe iyi telefon ama alttakide küçümsenek cinsden deil sana bi önerim olacak
çok güzel telefon

campsnac1

Üye
bugün wave baktım..gerçekten internet hızı ekran foto video oyunları dokunmatiği süper...
bada işletim sistemi uygulama olarak her geçen gün çabuk olsa ben de o telefonu alsam:)

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
n900 diyosun ama burda varmı ki?? yurtdışından getirtmek lazım.o da hoşuma gidyor aslında.inceledim onuda

OğuzcanAbi

Üye
n900 türkiye de satan yerler warmış mesela ist da doğubank da ankara da kızılay da satan çok yer warmış

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
bundan sonra istanbuldayım üni.den dolayı bakcaz artık piyasaya.ilgin saol

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
wawe iyi telefon ama alttakide küçümsenek cinsden deil sana bi önerim olacak
çok güzel telefon
Bu telefona 500 Lira belki veririm baktım inceledim Maemo bilmem ne Nokia'dan adam olmayacağı çoktan belli oldu zaten..
Samsung Omnia2 Resmen zırh..Omnina 1 den bilirsin birde ikisini düşün :) verde paan boşa gitmesn ucuz teller değiller değsin hiç değilse .

keremssssss

Üye
__Black__ WAVE DEN MEMNUN MUSUN

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
başka tavsiyesi olan yokmu?? wave mi omnia2 mi

0mrdr5

Üye
wave

OğuzcanAbi

Üye
Bu telefona 500 Lira belki veririm baktım inceledim Maemo bilmem ne Nokia'dan adam olmayacağı çoktan belli oldu zaten..
Samsung Omnia2 Resmen zırh..Omnina 1 den bilirsin birde ikisini düşün :) verde paan boşa gitmesn ucuz teller değiller değsin hiç değilse .

sadece gülerim:d::d:

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
kararsızım:hmmm

OğuzcanAbi

Üye

bunu al n900 almassan

Takipçi Satın Al

Üst Alt