Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Daha önce belirtildi mi bilmiyorum ama telefonun dilini ingilizce yapınca 'gps' klasöründe ki 'haritalar', 'smart2go' diye görünüyor. ve açılmıyor. Aynı zamanda yine dil ingilizceyken, mesajlarda sohbetler görünmüyor, ama klasör içerisinde ki kısayoldan çalışıyor. Sohbetler benim için çok önemli değil de şu haritaları nasıl kullanırız ingilizceyken ??? bilgin var mı ??
sorun şu ki uygulama yöneticisinde eposta ile ilgili hiçbirşey göremiyorumYazılımla gömülü gelmiyor, sen eposta ayarlarını yaparken o esnada kuruluyor. Ayarlardan Uygulama yöneticisine gir. Oradan Eposta ile ilgili herşeyi kaldır. V60 ı da yükleyebilirsin.
Bu klavye hatası bende de hiç olmadı. Hafıza kartından sistem klasörlerini (data, sys vs.) silip hard format at.
hocam çok seri mesaj yazdığımızda alfasayısal tuş kısmı bir an kapanıyor başıma 50-60 kere geldi bu bir hata mı_?
operadan atıyor. Kendi tarayıcısından da atıyor.kücuk Q klavye yok. Onbellek e ye atılsaymış daha iyi olurmus.
Kardeşim sen hangi C6 dan bahsediyoesun? Bütün C6 lar böyle....
ben videoda ki gibi 2. ekranı kullanamıyorum ve bende ekran geçişleri böyle efektli değil ben mi yanlış yaptım acaba beinm telefonda 5800 videoda ki de 5800 ona da c6 yazılımı yüklenmiş benimkine de omega yüklü _??? kafam karıştı :S
5800 v60 yüklenir mi
Bi v60 fwsi çıkmıycak mıVideoyu iyice izlemeni tavsiye ederim. 2. ev ekranında sadece profil widgeti var ve adam bu widgetin bulunduğu ev ekranı ile uğraşmıyor, diğer widgetlerle dolu olan ev ekranını düzenliyorOmegA'nın yapımı ve güncellemesi durduruldu. Lütfen konuyu iyice okuyalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?